Kraljevi fotograf Arthur Edwards se spominja trenutka, ko je prvič zagledal in fotografiral Kate, pri čemer je priznal: “Pojma nisem imel, kdo je to.”

Preden je Kate Middleton postala ena najbolj fotografiranih ljudi na svetu in vsem poznana kot partnerka, kasneje pa žena bodočega kralja, princa Williama, je bila zadržana, skorajda sramežljiva študentka.

Kraljevi fotograf pa je nedavno odkril še eno njeno fotografijo in sicer prvo, ki jo je naredil. In sicer jo je posnel pred 17 leti, daljnega leta 2005. Kate je bila skupaj s skupino prijateljic, ki jih je princ William povabil, da skupaj prebijejo vikend v Sandringhamu. Na fotografiji je oblečena povsem vsakdanje, v džins, jakno in šal, kar pač nosijo študenti.

“Takrat si ne bi nihče mislil, da bo ta mlada ženska postala bodoča kraljica,” je iskreno priznal Edwards. In res Kate v ničemer ni izstopala.

Kate in princ William, 39, ste se spoznala na fakulteti St. Andrews University na Škotskem leta 2001. Na njuni podelitvi diplom leta 2005 sta skupaj pozirala v ujemajočih se belih srajcah.

Edwards se spominja, da ko sta se Kate in William leta 2007 razšla, je bila njegova žena Ann tista, ki je opazila Kate na koncertu v čast pokojni princesi Diani na stadionu Wembley. “Spominjam se, ko mi je Ann rekla ‘Izgleda, da sta spet skupaj.'”

Pred njuno zaroko leta 2000 so Edwardsa tudi uradno predstavili Kate in fotograf je takrat kar direktno vprašal Williama glede njunega razhoda, da pa mu je menda odgovoril: “Veš, Arthur, moral sem se prepričati, da je to prava ženska zame, ker želim, da ta zakon traja večno.”

Par se je poročil leto dni kasneje, leta 2011 in danes starša 3 otrok sta aprila alni praznovala 10. obletnico poroke.

“Tekom let se spreminja, prerasla je svojo naravno zadržanost in postala bolj samozavestna,” je dejal Edwards. “Je inteligentna, veliko pozornosti posveča detajlom in nikoli ne zgreši.”

PREBERITE TUDI: Kate Middleton očarala s svojim minimalističnim, klasičnim outfitom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj