Dejstva

  • Nova študija, objavljena v reviji Nature, vzbuja zaskrbljenost zaradi hudih kardiovaskularnih stranskih učinkov, ki jih povzročajo Covid cepiva.
  • Raziskovalci so uporabili podatke od leta 2019 do 2021 v Izraelu, da bi ocenili povezavo med obsegom klicev na urgenco zaradi srčnega zastoja in akutnega koronarnega sindroma pri populaciji, stari od 16 do 39 let.
  • V obdobju od januarja do maja 2021 je bilo v primerjavi z leti 2019-2020 zaznano več kot 25-odstotno povečanje obeh vrst klicev.
  • Število klicev na urgenco je bilo pomembno povezano s prvim 1. in 2. odmerkom cepiva, ki so ga prejeli pripadniki te starostne skupine, ni pa bilo povezano s stopnjo okužbe s COVID-19.

Vprašanja

  • Ali je bila opravljena ustrezna analiza tveganj in koristi za to starostno skupino?
  • Zakaj so bila ta cepiva predpisana, če ne ustavijo prenosa okužbe, ker je stopnja preživetja COVID-19 tako visoka in ker je naravna imunost tako učinkovita?
  • Zakaj so bili znanstveniki, ki so izrazili pomisleke glede varnosti in učinkovitosti teh cepiv, ves čas pandemije popolnoma očrnjeni, cenzurirani in zasmehovani?

Študija potrdila povezavo med cepivom za Covid in stranskimi učinki na srce in ožilje

Nova študija, objavljena v reviji Nature pod naslovom “Increased emergency cardiovascular events among under-40 population in Israel during vaccine rollout and third COVID-19 wave”, je ena od mnogih, ki opozarja na nevarnost cepiv za Covid.

Avtorji so ugotovili več kot 25 % povečanje obeh vrst klicev od januarja do maja 2021 v primerjavi z obdobjem 2019 do 2020. Pojasnjujejo, da je bilo tedensko število klicev na pomoč “pomembno povezano s 1. in 2. odmerkom cepiva, ki je bil dan tej starostni skupini, ni pa bilo povezano s stopnjo okužbe s COVID-19”.

Pojasnjujejo, da “ugotovitve sicer ne vzpostavljajo vzročno-posledičnih povezav, vendar vzbujajo zaskrbljenost glede neodkritih hudih stranskih učinkov na srce in ožilje, ki jih povzročajo cepiva, ter poudarjajo že ugotovljeno vzročno povezavo med cepivi in miokarditisom, ki je pogost vzrok nepričakovanega srčnega zastoja pri mladih. Nadzor morebitnih stranskih učinkov cepiv in posledic COVID-19 bi moral vključevati podatke o EMS in druge zdravstvene podatke, da bi ugotovili javnozdravstvene trende (npr. povečano število klicev na urgenco) in nemudoma raziskali morebitne vzroke.”

Avtorji navajajo več študij, ki so po njihovem mnenju “ugotovile verjetne vzročne povezave med cepivi proti Covidu in miokarditisom: messenger RNA (mRNA) BNTI62b2; mRNA-1273 ter z adenovirusom (ChAdOx1)”. Primeri miokarditisa so se pojavili pri osebah srednjih let in mladih odraslih, žal pa predvsem pri otrocih.

Avtorji prav tako ugotavljajo, da so bili neželeni srčno-žilni primeri, kot so tromboza koronarnih arterij (strjevanje krvi), srčni zastoj, akutni koronarni sindrom in miokarditis, tudi posledica okužbe s cepivom COVID-19. To so jasno pokazale številne študije.

Po drugi strani pa se večina ljudi še vedno ne zaveda podatkov iz sistemov regulativnega nadzora in samoporočanja o poškodbah zaradi cepljenja. Kot poudarjajo avtorji, so med njimi sistem poročanja o neželenih dogodkih pri cepivih (VAERS) v Združenih državah Amerike (ZDA), sistem rumenih kart v Združenem kraljestvu in sistem EudraVigilance v Evropi. Vsi ti sistemi so pri številnih cepivih COVID-19 ugotovili srčno-žilne neželene učinke.

Do 5. maja 2022 je bilo v sistem VAERS prijavljenih 27.532 smrti, 51.163 trajnih invalidnosti in 152.574 hospitalizacij zaradi cepiv COVID-19. Približno 50 % poškodb zaradi cepiv, o katerih je VAERS poročal v zadnjih 30 letih, je posledica cepiv za COVID-19.

Leta 2011 so takratni profesorji medicine na Harvardu Ross Lazarus, Michael Klompas in Steve Bernstein poročali, da je prijavljenih manj kot 1 % vseh poškodb zaradi cepiv.

Poleg tega so 3 patologi v reviji Archives of Pathology & Laboratory Medicine objavili članek o pregledu obdukcij dveh najstnikov, ki sta umrla nekaj dni po prejemu Pfizerjevega cepiva za COVID-19. Po mnenju vseh 3 patologov, od katerih sta dva sodna izvedenca, se “poškodba miokarda, ki so jo opazili v teh srcih po cepljenju, razlikuje od tipičnega miokarditisa”.

To so bili zdravi otroci brez znakov aktivne ali predhodne okužbe s COVID-19. Tudi toksikološki pregledi niso pokazali prisotnosti strupov ali zdravil v njihovih telesih.

Podobna poročila so na voljo v VAERS. Na primer (I.D. 1764974), 15-letni deček, ki je nenadoma umrl šest dni po prejemu prvega odmerka Pfizerjevega izdelka, je bil obduciran. Obdukcija je razkrila “majhna žarišča vnetja miokarda”.

Zahteva po zakonu o svobodi obveščanja (FOIA), ki jo je vložila skupina Public Health and Medical Professionals for Transparency, je razkrila, da se je družba Pfizer v prvih 90 dneh po uvedbi cepiva COVID-19 zavedala 1.223 smrti, povezanih s cepivom, in več kot 40.000 resnih neželenih učinkov.
Zgodovino zavajanja in izplačanih kazni in odškodnin Pfizerja si lahko ogledate tukaj.

8. novembra 2021 je bil v reviji Circulation Ameriškega združenja za srce (AMA) objavljen povzetek, ki je pokazal, da cepiva COVID-19 “dramatično povečajo vnetje srca” pri ljudeh. Privedlo je tudi do znatnega povečanja tveganja za srčne zaplete, kot so miokarditis in srčni infarkt.

Dr. Aseem Malhotra, kardiolog in svetovalec NHS, je v oddaji GBN pojasnjeval te ugotovitve in pri tem omenil še eno študijo, ki jo je izvedel znani kardiolog, ki je želel ostati anonimen, in v kateri je bilo ugotovljeno enako.

Navedel je naslednje: “Pred nekaj dnevi po objavi tega povzetka je nekdo iz zelo prestižne britanske ustanove, oddelka za kardiologijo, raziskovalec, žvižgač, če hočete, stopil v stik z mano in mi povedal, da so raziskovalci na tem oddelku našli nekaj podobnega v koronarnih arterijah, povezanih s cepivom, vnetje iz slikovnih študij okoli koronarnih arterij.

Imeli so sestanek in ti raziskovalci so se trenutno odločili, da svojih ugotovitev ne bodo objavili, ker jih skrbi, da bi izgubili denar za raziskave s strani farmacevtske industrije. Ta oseba je bila zaradi tega zelo razburjena in seveda sem to želel danes deliti v novicah GB. Tako nekdo, kot sem na primer jaz, sešteje 2+2. Menim, da je pomembno, da človek preseže “podatke” in preuči dejavnike, kot je ta.”

Poleg tega so družbena omrežja preplavljena z anekdotični dokazi o ljudeh, ki so delili svoje poškodbe, za katere menijo, da jih je povzročilo cepivo COVID-19. Primerov je veliko, med drugim Jab Injuries Australia, drugi Jab Injuries Canada; ter seveda neštete skupine na Fb v Sloveniji in po svetu.

Študija iz leta 2021 s kalifornijske univerze v Davisu je s pomočjo VAERS pokazala, da je tveganje za miokarditis pri najstnikih v starostni skupini 12 do 15 let po dveh odmerkih cepiva družbe Pfizer vsaj 6-krat večje kot pri hospitalizaciji zaradi Covida. Enako je bilo ugotovljeno tudi v drugi raziskavi, objavljeni v reviji Nature Medicine.

Na splošno ima približno 95 % ljudi, ki so umrli ‘zaradi Covida’, v smrtnem listu navedene povprečno še štiri druge vzroke. Zahteva po zakonu o svobodi informiranja, ki je bila objavljena 17. januarja 2022, kaže, da je bilo v Angliji in Walesu med februarjem 2020 in decembrom 2021 le 6183 smrti, ki jih je povzročil izključno Covid.

Prav tako ostaja nejasno, zakaj moč naravne imunosti ni bila vključena v zdravstveno politiko.

Poleg tega je praktično nemogoče je imeti odprte in transparentne razprave o teh dejstvih; ljudi, novinarje, zdravnike in znanstvenike, ki so že od začetka ‘pandemije’ izpostavljali pomisleke glede varnosti in učinkovitosti cepiv, so vlade in splošni mediji cenzurirali, očrnili in označili za “teoretike zarote”.

Več raziskovalcev iz različnih akademskih ustanov v Združenem kraljestvu, Združenih državah Amerike in Kanadi je objavilo dokument z naslovom “Nenamerne posledice politike cepiva COVID-19: Zakaj lahko mandati, potni listi in zapiranja povzročijo več škode kot koristi”.

Kaj v resnici stoji v ozadju lažne pandemije in kaj nas čaka, pa si lahko ogledate v govoru slovenske zdravnice, Biserke Ilin, dr. med.; tukaj pa lahko podpišete peticijo.

PREBERITE TUDI: 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj