Poleg očitnih koristi za zdravje je spolnost res prijetna in zadovoljiva. Vendar se večina ljudi ne zaveda osnovnih dejstev, ki obkrožajo to intimno povezavo parov. Predstavljamo vam nekaj neverjetnih dejstev, ki jih verjetno še niste poznali.

Idealno trajanje

Vse te fantazije o tem, da bi spolnost trajala eno uro, so resnično izmišljene. Idealen čas je približno 8 do 13 minut. Povprečni par lahko doživi orgazem v tem časovnem obdobju. Vedno pa obstaja prostor za izboljšanje vaše uspešnosti v postelji.

Po treningu je spolnost super

Želite skočiti med rjuhe po treningu? Potem ne razmišljajte preveč. Ne bo vas utrudilo. Namesto tega se po vadbi povišata raven testosterona in estrogena in poveča se prekrvavitev okoli spolnih organov. To močno izboljša vaš spolni nagon in pomaga povečati samozavest ter vam pomaga, da se počutite samozavestno med občevanjem.

Ženske orgazem hitreje doživijo s samozadovoljevanjem

Zdaj veste, zakaj nekatere ženske potrebujejo resnično dolgoda doživijo orgazem ali zakaj ga preprosto hlinijo. Raziskovalci so analizirali, da povprečna ženska doživi orgazem pri samozadovoljevanju v 4 do 5 minutah v primerjavi z orgazmom med spolnim odnosom, ki ponavadi pride šele po 12 do 20 minutah. Odvisno od tega, kako sproščene so med odnosom.

Pravi kondom je zelo, zelo prijeten

Kondomi se ne uporabljajo samo za zaščito pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi, ampak so tudi zelo zadovoljivi. Kondomi, ki so izdelani v sodobnem času, so zasnovani za dodatno zaščito in tudi za zagotavljanje najboljšega možnega spolnega užitka. Na voljo so pikčasti, rebrasti, navlaženi kondomi in še več, da boste lahko s partnerjem zabavno in vznemirljivo preživeli čas v postelji.

Spolne sanje so zelo pogost pojav

Študije kažejo, da ljudje ponavadi zanikajo spolne sanje, v resnici pa je odstotek večji, kot bi si lahko mislili. Približno 10 % sanj je spolnih sanj in verjetno se to zgodi med ljudmi, ki so spolno aktivni ali so v razmerju. Ljudem je pogosto nerodno priznati, da imajo spolne sanje.

PREBERITE TUDI: 6 živil za večji libido

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj