Časopis DNR je objavil listo stotih najpomembnejših ljudi v svetu moške mode in prodaje. Pričakovano prvi dve mesti zasedata Ralph Lauren in Giorgio Armani. Ralph Lauren je prvo mesto zadržal predvsem na račun oblačenja celotne ameriške reprezentance na OI v Pekingu, kar mu je prineslo velik dobiček, predvsem pa še večjo prepoznavnost, saj OI dosežejo milijardno občinstvo. K dodatni reklami in prepoznavnosti znamke Ralph Lauren Polo pa je doprinesel seveda tudi uspeh ameriškega plavalca Michaela Phelpsa.

Ralph Lauren

Giorgio Armani je v letošnjem letu svoj posel razširil s kozmetično negovalno linijo za moške, dvema novima trgovinama v Indiji, dvema Emporio Armani podružnicama v Moskvi in Pekingu, z moško dišavo Emporio Armani Diamonds, katere obraz je Josh Hartnet, kolekcijo ročno izdelanih ženskih in moških potovalnih torb ter kolekcijo luksuznih pisal in s tem dosegel uvrstitev na drugo mesto na lestvici.

Giorgio Armani

Med drugimi, ki so se uvrstili med prvih 10 na lestvici ,velja omeniti le nam bolj poznani par, ki ga sestavljata Domenico Dolce in Stefano Gabbana in sta zasedla 5., ter Miuccio Prada, ki je zasedla 8. mesto. 

Vir in foto: dnrnews.com

3 KOMENTARJI

  1. No ja, vseeno mislim da je Armani, tisti ki nosi neko brezčasno ime, Lauren je pač prišel na prvo mesto, kot tudi piše v člančiču, zaradi OI.

  2. Kar se tiče moške mode je tudi zame Armani absolutno boljši – sploh oblek si brez Armanija niti ne znam predstavljat. Mi je pa tudi RL všeč, ampak na splošno, ne samo moška moda.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj