Uradna voda EU med slovenskim predsedovanjem in najmlajši izdelek družine treh src, negazirana mineralna voda Naturelle s svojo vsebnostjo, barvno kodo in pakiranjem prinaša na trg mineralnih vod kar nekaj novosti. Po oceni strokovnjakov je nastala pred 12.000 leti, zaradi česar so jo v Radenski poimenovali tudi “pravoda”.

Radenska Naturelle

Izvir Naturelle so odkrili leta 2003 v vasici Mele blizu Radencev. Naturelle sodi med negazirane naravne mineralne vode z nizko vsebnostjo natrija. Sestava pomembnih mineralov je idealna ter daje vodi harmoničen in zaokrožen okus. Po mnenju strokovnjakov daje telesu energijo, ki jo organizem uporabi za izboljšanje svoje vitalnosti, poleg tega telo poživi in nanj deluje spodbujevalno. Potrošniki jo bodo lahko prepoznali po značilni roza barvi, ki je predvsem v tujini sinonim za kakovostne negazirane mineralne vode.

Naturelle je prva slovenska voda, ki je poleg 0,5 in 1,5 litrskih plastenk polnjena tudi v plastenki 0,75 litra, primerni za uporabo med športnimi aktivnostmi in potovanji, saj bo na voljo tudi s posebnimi športnimi zamaški.

Naturelle je skupaj z Radensko Classic uradna voda EU med slovenskim predsedovanjem in je prva naravna mineralna voda v Sloveniji s priznanim certifikatom za zagotavljanje kakovosti in varnosti proizvodov, ki ga podeljuje neodvisna ameriška certifikacijska hiša NSF.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj