Računovodski servis Zeus d.o.o. je s svojo 20-letno tradicijo dodobra zaznamoval svojo prisotnost na slovenskem trgu. Danes spada v kategorijo modernih servisov, ki dajejo največji poudarek strokovnosti in usposobljenosti svojih kadrov na računovodskem in davčnem področju ter sodobnim IT tehnologijam, ki močno spreminjajo načine dela v računovodski panogi. Vse to jih uvršča v ozek krog najboljših servisov v državi, kar jim priznavajo tudi najzahtevnejše stranke.

Računovodski servis Zeus d.o.o.


Trenutno je v podjetju Zeus deset zaposlenih. Strokovno pokrivajo tako majhna kot velika ter domača in tuja podjetja vseh vrst organiziranosti in večino panog v gospodarstvu. Prav ta raznolikost dela omogoča celostno poznavanje računovodske in davčne zakonodaje. Svetovanje, ki ga stranke dobijo pri njih, je tisto, s čimer so najbolj zadovoljne. Kot pravijo, je to tista glavna razlika proti drugim računovodskim servisom, s katerimi so njihove stranke imele do sedaj izkušnje.

Računovodstvo Zeus je specializirano za uporabo računovodskega programa Pantheon. Prav njihova usmerjenost v IT računovodske rešitve, ki obstajajo za učinkovitejše delo, so tiste, ki bodo v prihodnje naredile glavno razliko med manj in bolj učinkovitimi računovodskimi servisi. Vsekakor se štejejo med tiste, ki so bolj učinkoviti in verjamejo, da jih bo predanost h kakovosti in zaupanje strank utrdila med najkakovostnejšimi in najbolj dostopnimi računovodskimi servisi v državi. Z optimiziranimi načini pretakanja informacij je možno doseči tudi opazno razliko kar se tiče stroškov pri naročnikih. Torej ne gre samo za hitrejše in natančnejše delo računovodskega servisa, temveč tudi za nižje stroške za naročnike. Zaradi tega in vseh drugih razlogov je Datalab računovodstvu Zeus podelil certifikat odličnosti.

Zadovoljstvo njihovih strank je potrjeno, kar se lahko vidi tudi na spletni strani Računovodskega servisa Zeus. Po njihovih normativih je logika, ki jo imajo zaposleni do svojih strank taka, da je pravilnost računovodskih izkazov samoumevna, njihova glavna skrb in energija pa je usmerjena v razmišljanje, kako so lahko njihove stranke še bolj uspešne in kako jim lahko pomagajo, da bodo najbolj uspešna podjetja v panogi. Od uvedbe takega sodobnega načina razmišljanja dalje se je uspešnost njihovih strank zelo povečala, na kar so v Računovodskem servisu Zeus zelo ponosni, saj se je njihov pristop do dela, ki je zelo različen od vseh ostalih računovodskih servisov na trgu, izkazal za pravilnega.

Računovodski servis Zeus d.o.o.

Vsem uspešnim podjetjem so zato vedno odprta vrata v podjetje Računovodski servis Zeus d.o.o.. Tudi če gre samo za spoznavni in informativni pogovor, vas bodo­ zelo veseli in vam pokazali, kakšen je njihov način dela.

Za več informacij jih lahko kadarkoli kontaktirate na spodnje kontaktne informacije.

Matjaž Hoyer

direktor Računovodskega servisa Zeus d.o.o.

e.: matjaz.hoyer@rs-zeus.si

t.: 0590 40 592

s.: www.rs-zeus.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj