Poletje je simbol preprostosti, živahnosti, dobre vibracije morja in sonca.
Izžarevamo pozitivno energijo!

Izdelki SUN DAYS so “odporni na sonce”. Imajo visok zaščitni faktor so dolgo obstojni in vodoodporni. Tudi na soncu lahko zdaj brezskrbno nosite ličila, saj je SUN DAYS BB BRONZER BB krema s super lahkotno in nežno, obarvano teksturo, zaradi katere polt izgleda naravno zagorela in zagotavlja odlično zaščito pred soncem zaradi SPF 30 in UVA / UVB.

SUN DAYS LIP BALM UVA / UVB SPF 50 je popolnoma nov barvni balzam za ustnice, ki zagotavlja barvo, vlaženje in zaščito ustnic. Na voljo v 2 barvah v lepih svežih poletnih tonih.

Za konec pa vam prestavljamo še srce celotne kolekcije: SUN DAYS Fase & Eyes Waterproof Palette. V lepi in moderni embalaži, kjer se skrivajo čudoviti barvni odtenki za oči in obraz, ki so vodoodporni. Paleta vsebuje bronzer, rdečilo za lička, osvetljevalec in senčila. Vsestransko uporabna paleta barv, ki posnemajo svežino morja in tople tone sonca.

Omejena poletna kolekcija SUN DAYS vsebuje: balzam za ustnice v dveh odtenkih, BB Bronzer, vodoodporno večbarvno paleto za obraz in oči v dveh odtenkih.

Kolekcija je na voljo v izbranih dm poslovalnicah in v spletni trgovini dm, priporočene cene pa so:

•    SUN DAYS Lip Balm 01 MPC: 14,99 €
•    SUN DAYS Lip Balm 02 MPC: 14.99 €
•    SUN DAYS Bronz BB MPC: 17,99 €
•    SUN DAYS Face & Eyes WP 01 MPC: 28,99 €
•    SUN DAYS Face & Eyes WP 02 MPC:28,99 €

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj