… sevanjem kar ZF 20, kar je dobrodošla dodatna zaščita izdelkom in tekočim pudrom z UV zaščito.

Iščete dolgotrajni mat videz kože?

Formula pudra Pupa Extreme Matt Compact Powder Foundation vsebuje pudre in mineralne pigmente, ki nudijo izjemen mat videz brez leska, koži pa podarijo enakomeren in izjemno gladek videz; nepravilnosti in razširjene pore skorajda čudežno izginejo v eni sami sekundi! Koža je v trenutku matirana, ne da bi ji bila ob tem odvzeta njena naravna vlažnosti. Tekstura nove generacije je popolnoma lahka, svilena in posebej fina, kar zagotavlja make-up rezultat popolnoma naravnega videza, naravno prekrivnost in enotno polt. Dodana UV zaščita kožo ščiti pred škodljivimi UV žarki in tako preprečuje prezgodnje staranje.

Rezultat?

Popolnoma mat polt, brezhibna obstojnost in izjemen občutek udobja na koži. Embalaža je elegantna in sodobna in vključuje kakovostno ogledalo in predel s priloženo gobico, tako, da jo je preprosto imeti vedno v svoji kozmetični torbici za popravke in matiranje kože tekom dneva.

Na voljo je v kar 12 naravnih odtenkih, ki bodo ustrezali vsem tonom kože, prekrivnost pa je naravna do srednja. Puder je primeren predvsem za masten tip kože, ki ima težave z neželenim leskom kože. Ne maši por, ne vsebuje parabenov in dišav.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj