Če smo poleti nosile lahke in zračne srajčne obleke, je sedaj čas za menjavo. In menjava je prav tako izvrstna in udobna, kot je bila poletna različica: gre za pulover obleko. Trend, ki preplavlja Instagram, Pinterest in modne trgovine, bo letošnjo jesen in zimo velik hit.

Nekaj modelov, ki so na voljo v spletni trgovini Revolve:

Kaj obuti poleg?

Poleg tega, da so pulover obleke zelo modne, so tudi neverjetno udobne in vsestransko uporabne. Mehke, udobne pletenine, ki jih lahko kombinirate na praktično vsako obutev (celo s supergami ne bodo izgledale grozno, kar pa ne moremo ravno trditi za srajčne in podobne obleke); balerinke, mokasine, superge, salonarje, sandale z visoko ali nizko peto, gležnjarje  in še kaj vmes.

Še nekaj različic s spleta:

Kombiniranje z zgornjimi deli oblačil

Tudi kar se tiče zgornjih delov oblačil, bo pulover obleka izgledala izvrstno ne glede na to, kaj boste nadele: naj bo to usnjena jakna v motorističnem ali klasičnem slogu; trench plašč, suknjič, bunda ali plašč – z nobenim kosom ne morete zgrešiti. Spodaj pa si lahko ogledate nekaj modnih pulover oblek, ki vas bodo v hladnih jesenskih jutrih pogosto rešile iz zagate, ko boste stale pred omaro, zmedene, kaj obleči.

Kombinacije uličnega sloga:PREBERITE TUDI: Kos, ki bi moral biti v omari vsake urejene ženske (in kako ga kombinirati)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj