… ki ne le omogoča, da si zastavite oprijemljive, dosegljive in stabilne cilje, temveč vam daje tudi zagon, ki ga potrebujete, da te odločitve dejansko uresničite.

Zaključili ste še eno zelo, zelo težko leto. Morate biti ponosni nase! Od leta 2020 se je zgodilo toliko sprememb in verjetno bomo potrebovali kar nekaj časa, da bomo v celoti dojeli psihološke in duhovne učinke teže, pod katero smo se znašli. Toda kljub vsemu temu kaosu ste se prebili skozi in se pri tem verjetno veliko naučili.

Ko vstopamo v leto 2022, je to odličen čas za razmislek o vseh teh spremembah in preobrazbi. Zdaj je čas, da se vprašate: Kako ste drugačni? V čem ste enaki? Ali živite v skladu s temi notranjimi spremembami in načini, na katere ste se preoblikovali? Kako lahko poskrbite, da bo vaše okolje bolj odražalo osebo, kakršna ste zdaj? S postavljanjem tovrstnih samorefleksivnih vprašanj boste lahko izkoristili energijo tega posebnega mlaja.

Prvi lunin cikel leta 2022 se začne 2. januarja z mlajem v kozorogu. Energija kozoroga je povezana s strukturo, disciplino, odgovornostjo, postavljanjem ciljev, iznajdljivostjo in ambicioznostjo. S tem mlajem je čas, da začnete nekaj novega. To je optimalen čas za postavljanje ciljev, ki odražajo, kje in kdo želite biti v prihodnosti.

Poleg tega je Uran – prebujenec planetov – lepo nagnjen in podpira ta mlaj. Ta energija vam bo dala močan zagon, da zasijete v svoji edinstvenosti. Uran vlada tehnologiji, spremembam, izvirnosti, individualnosti in iskrivi intuiciji. Zato ne bodite presenečeni, če se v času te nove lune pojavi nenaden izbruh navdiha, ustvarjalnosti ali razumevanja! Morda boste končno doživeli trenutek, ko se bodo stvari nepričakovano povezale. Sprejmite ga!

PREBERITE TUDI: 5 horoskopskih znamenj, ki razvajajo svoje otroke1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj