Naučili se bomo edinstveno, dihalno tehniko Sudarshan Kriya, ki nas brez truda popelje v globoko stanje meditacije in veliko več! Potopili se bomo v naš skrivnostni notranji svet in odkrili sproščen in srečen aspekt joge in tehnik dihanja. S pomočjo teh tehnik bomo raziskali skrivne kotičke svojega uma in se ga naučili uporabljati kot orodje. Samo mi smo kreatorji svoje sreče. Takrat ko osvobodimo um od preteklih vtisov in strahov za prihodnosti se um lahko usmeri v sedanji trenutek in le takrat lahko resnično doživimo srečo. Miren um, brez napetosti je osnova ustvarjalnosti, koncentracije in jasnosti.

“Naš um je edini, ki nas dela nesrečne. Izvor nesreče nikoli ne pride od zunaj. Ko premagamo svoj um, premagamo cel svet.” –Sri Sri Ravi Shankar

Znanstvene raziskave kažejo, da Sudarshan Kriya izboljšuje dobro počutje, imunski sistem, sposobnost koncentracije, spanja, zmanjšuje stres, anksioznost, depresijo … Raziskave o pozitivnem vplivu Sudarshankriye na počutje si lahko ogledate tukaj.

Registracija in informacije

Kdaj: 6. do 8. november 2017, 17:30 – 21:30
Kje: Galia, Litostrojska Cesta 58c, Ljubljana
Telefon : 040 832 788 (Gordana)
Email: gordana.radovanovic@artofliving.si
Cena: 170 EUR, brezposleni in študenti 120 EUR

Opis delavnice Program sreče

V Programu Sreče vas vabimo, da to stanje sreče konkretno doživimo in ne kot zgolj koncept kako do sreče.

Jedro programa je Sudarshan Kriya®, močna tehnika, ki uporablja naravne dihalne ritme za lajšanje bolečine, stresa in čustvenih blokad. Pomaga pri težkih življenskih izzivih, daje novo energijo, globok notranji mir ter zagon v vsakdanjem življenju.

Tečaj traja le tri dni po tri ure na dan in je enkratna priložnost za vse nas, ki imamo omejen čas. Tokrat lahko to popolno izkušnjo Sudarshan Kriye doživimo v prisotnosti Swamija, ki nas s svojo srečno energijo pripelje prav tja od koder sam deluje – v stanje sreče in sedanjosti trenutka.

Vsebina 3-dnevnega tečaja

• Tehnike za izboljšanje komunikacijskih in medosebnih odnosov
• Lahke vaje z jogo za boljše zdravje, prilagodljivost in sprostitev, primerno za vse začetnike yoge in meditacije
• Meditacija in močna tehnika dihanja
• Praktično znanje za vsakodnevne izzive
• Sudarshan Kriya®, edinstvena tehnika dihanja
• Učinki: manj stresa, večja vitalnosti, jasnosti, veselja do življenja in večja samozavest

O Swamiju

Swami Jyothirmayah je eden od vodilnih učencev svetovno priznanega duhovnega vodja, velike humanitarne osebnosti ter visoko cenjenega učitelja meditacije in zdravilca Sri Sri Ravi Shankarja. Kot mednarodni predstavnik organizacije Umetnosti Življenja, ki je akreditirana svetovna nevladna organizacija pri Združenih Narodih, potuje po vsem svetu v prizadevanju za oblikovanje družbe brez napetosti. S svojo prisotnostjo širi sporočilo Sri Sri Ravi Shankarja, o ljubezni, miru in univerzalnem bratstvu.

Rojen leta 1972 v severni Indiji je odraščal v pravoslavni družini. Po zaključku diplome iz književnosti na Univerzi v Calicutu se je pridružil družinskemu podjetju. Kmalu se je prijavil na program delavnice dihanja ali Umetnosti sreče, ki jo je vodila fundacija The Art of Living. Ta enostavni “program sreče” ga je popolnoma prevzel in tako nadaljeval s programi višje stopnje (“program tišine”). Kasneje se je odločil, da bo svoje življenje posvetil človeštvu. Sam je postal inštruktor za programe širjenja ljubezni in miru.

Swami Jyothirmayah trenutno neprestano potuje po več kot 40 evropskih državah, srednjih in jugovzhodnih azijskih državah in uči Program sreče. Svoje telo in duha pa pri tempu vzdržuje s starodavnimi indijskimi modrostmi in spretnostmi kako ravnati s telesom, dihanjem in umom. Z globoko zakoreninjenim občutkom predanosti, veliko ljubezni in sočutjem do tistih okrog njega, plemenito služi človeštvu in viziji Sri Sri Ravi Shankarja – ustvariti nasmeh na ljudeh, ki ga noben ne more odvzeti.

Danes Swami Jyothirmayah zelo pogosto predstavlja Sri Sri Ravi Shankarja na številnih mednarodnih dogodkih, kot so Svetovni gospodarski forumu v New Delhiju (2012), Forum Crans Montana v Bruslju (2015) in na na mednarodnem dnevu joge na Brandenburških vratih v Berlinu (2015).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj