Privoščite si osebni astrološki koledar vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent za vsak dan, do ure natančno! V času poletne akcije do 31.8.2014 kar s 30% popustom!

Ema Kurent (DFAstrolS, QHP, CMA, ISAR CAP), pionirka astrologije v Sloveniji in ustanoviteljica Astrološke akademije Stella, je z več kot 20-letnimi izkušnjami med najbolj prepoznavnimi astrologi ter cenjena predavateljica na astroloških srečanjih po svetu. Širši javnosti je poznana kot avtorica vsakoletne publikacije Lunin vodnik in redne rubrike v Astronovicah ter po številnih intervjujih in člankih, v katerih osvešča javnost o pravi naravi astrologije, ki jo kot učljivo in kredibilno vedo strogo ločuje od "ljudskih" oblik vedeževanja.

Ema je svoje bogate izkušnje in znanje strnila v unikatni osebni astrološki vodnik, kombinacijo astroloških prognoz in računalniške tehnike, ki vam na podlagi vaših rojstnih podatkov prav za vsak dan, do ure natančno svetuje kdaj se je potrebno izogniti neprijetnostim in kdaj izkoristiti priložnosti na vseh ključnih področjih življenja, kot so zdravje, ljubezen, posel in podobno.

Do 31. 8. 2014 s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj!

Pogogor z astrologinjo Emo Kurent

Pozdravljeni Ema, dobro vas že poznamo kot najvidnejšo slovensko astrologinjo, slišimo pa, da se čedalje več tudi mednarodno udejstvujete. Kaj se dogaja pri vas?

Drži, dejavna sem doma in občasno po svetu. Vse moje storitve in dejavnosti so opisane na mojih spletnih straneh, kot tudi na Facebook strani, kjer redno objavljam svoja opažanja, prognoze in drugo, kar se mi zdi zanimivo in vredno omembe oziroma astrološkega komentarja.

Ali se slabim vplivom sploh lahko izognemo?

Energij ni moč spreminjati, toda če vnaprej vemo, da bomo imeli recimo »slab dan«, se temu vplivu lahko prilagodimo tako, da za ta dan (oziroma za več dni ali celo tednov, če je vpliv dolgotrajnejši) ne načrtujemo dejavnosti, ki so kakorkoli tvegane oziroma niso v skladu z naravo tega časa. Če recimo načrtujte dopust, ki naj bi vključeval veliko gibanja in »akcije«, ni pametno, da ga načrtujete za tisti teden, ko vam koledar napoveduje slabšo vitalnosti in neugodno počutje. Če načrtujete sestanek ali razgovor z nadrejeno osebo ali poslovnim partnerjem, ki je ključnega pomena za vaš nadaljnji razvoj, je modro, da to poskušate urediti na takšen dan, ki vam obeta uspeh, ne pa poraza! In tako naprej.

Včasih se pozitivni in negativni vplivi prepletajo, kako naj vem ali je določen dan zame dober ali slab?

V takih primerih je še posebno pomembno, da upoštevate naravo planetov in področja življenja, ki jih predstavljata obe števili v stolpcu (OAK – verzija za poznavalce) oziroma slikici ob strani besedila (MZK – verzija za laike). Na enem področju življenja imate namreč lahko smolo, medtem ko vas na drugem čaka lepo presenečenje! Poleg tega vam navedba točnega časa dovršitve aspektov omogoča, da ugotovite, kateri del dneva je za vas boljši in kateri slabši – na to lahko sklepate še zlasti pri vplivih (aspektih) tranzitne Lune, ki so najbolj kratkotrajni.

 

Kaj prinaša moj zvezdni koledar?

  • Oglejte si vzorec tukaj (pdf).
  • Na približno 180 straneh si za vsak dan leta lahko pogledate, kaj vas v njem čaka;
  • Koledar se izdela za obdobje 12 mesecev, začetni datum izberete sami;
  • Knjiga (dostava do 7 delovnih dni) ali PDF po e-pošti (v 24 urah);
  • Vsa besedila so delo priznane astrologinje Eme Kurent;
  • Z morebitnimi vprašanji glede naročila se obrnite na info@astrojoy.com. Hvala!

Do 31. 8. 2014 s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj!

Kaj je primernejše zame, Moj zvezdni koledar (MZK) ali Osebni astrološki koledar (OAK)?

Moj zvezdni koledar (MZK) je primernejši za laike (torej za ljudi, ki so zgolj ljubitelji, ne pa tudi poznavalci astrologije), ter za tiste, ki jih zanima zgolj njihova prihodnost, ne pa tudi astrologija kot taka. Koledar vsebuje namesto astroloških oznak slikovne simbole, navodila za uporabo pa so precej krajša in preprostejša kot v osebnem astrološkem koledarju (OAK). V njem tudi ni poglavja Mala šola astrologije.

Prednost tega koledarja je v tem, da so razlage vplivov bolj kratke in jedrnate kot v OAK, slikovni dodatki pa ponujajo hiter in jasen vpogled v naravo posameznih vplivov. MZK je skratka novejša, priročnejša oblika osebnega astrološkega koledarja, ki ga lahko poklonite komurkoli kot lepo darilo (predvsem za rojstni dan, ob novem letu, ali podobno), saj gre za unikatni izdelek, ki mu (ji) bo pomagal načrtovati vsakodnevne projekte.

Osebni astrološki koledar (OAK) je primernejši za poznavalce astrologije, saj vsebuje astrološke oznake (naravo aspektov, prehode Lune ipd.), rojstno karto (zgolj sliko, brez razlage) ter poglavje Mala šola astrologije, v katerem se bralec lahko pouči o dejavnikih, udeleženih pri razlagi vplivov.

sebuje tudi dnevne prehode Lune čez senzitivne točke horoskopa – bežne vplive, ki v MZK niso navedeni. Zaradi "fiksnih" strani (splošne razlage) je nekoliko obsežnejši od MZK. Tiskamo ga v formatu A-4, vezava je termo (lepljeno), vsebuje približno 250 strani besedila.

Kaj pa če ne poznam svoje ure rojstva, lahko še vedno naročim koledar?

Samo datum rojstva je preskop podatek za izdelavo vašega osebnega astrološkega koledarja. Če pa poznate 'okroglo' oziroma približno uro rojstva, koledar sicer lahko naročite, vendar ne boste mogli upoštevati čisto vseh interpretacij. Koledar na srečo vsebuje natančna pojasnila, katere interpretacije pridejo v poštev v takšnih primerih in katere ne. Sicer pa poglejte v rojstni list! Če ga nimate pri sebi, naročite kopijo na matičnem uradu občine, kjer ste bili rojeni.

Hvala za ta pojasnila in veliko uspeha še naprej na astrološki in osebni poti!

Do 31. 8. 2014 s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj