“Vse najboljše, očka, vsi te imamo zelo radi!” je bila s pripisom opremljena fotografija, objavljena 21. junija. Posnela jo je Kate Middleton.

Kate Middleton je s prisrčno objavo na Instagramu voščila za rojstni dan svojemu možu, valižanskemu princu. Voščilo so mu posvetili ona in njuni otroci, 10-letni princ George, 9-letna princesa Charlotte in 6-letni princ Louis.

Kraljevi par redno označuje, da je sporočilo na družbenih omrežjih neposredno od njega, tako da se podpiše s svojo prvo začetnico. Poleg črke “C” za “Catherine” je bil tokrat dodan tudi “x”, ki verjetno predstavlja poljub.

Tudi kralj Charles je na Instagramovih zgodbah in strani kraljeve družine X delil rojstnodnevno sporočilo svoji dedinji. “Valižanskemu princu želim zelo srečen rojstni dan,” je bila podpisana črno-bela fotografija, na kateri 75-letni Charles drži Williama, ko je bil še dojenček.

Do objave je prišlo po tem, ko so princ George, princesa Charlotte in princ Louis svojemu očetu poslali posebno sporočilo ob praznovanju očetovskega dneva v nedeljo, 16. junija. Princ William in njegovi trije otroci so na tem posnetku obrnjeni stran od kamere, saj so na plaži gledali v ocean.

“Radi te imamo, očka. Srečen očetovski dan. G, C in L,” se je glasil napis, v katerem so bile navedene prve začetnice Georgea, Charlotte in Louisa, kar pomeni, da so se kraljevi sorojenci prvič podpisali pod objavo na družbenih omrežjih. Tudi to fotografijo je posnela Kate.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton se je po pol leta prvič dejansko pojavila v javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj