Princ William in Kate Middleton že od vsega začetka delujeta, da je starševstvo nekaj najbolj preprostega in enostavnega – kot da sta se rodila s tem znanjem. William, ki je danes ponosni očka trem kraljevim otrokom, princu Georgeu, princesi Charlotte in princu Louisu, je spregovoril o tem, kako se je počutil, ko je prvič postal oče.

“To je bila ena najbolj strašljivih izkušenj v življenju,” je priznal. V novem BBC dokumentarcu z naslovom Nogomet (Football), je princ William svojo izkušnjo delil z nekdanjim igralcem nogometa, Marvinom Sordellom. V presenetljivo iskreni debati je Sordell povedal Williamu, da je odrasel brez očeta in da ko je sam postal oče, mu je bilo to izjemno težko, pravzaprav “najtežje obdobje v mojem življenju.”

William se je strinjal in priznal, da je izkušnja privlekla na plano bolečino tragične smrti njegove pokojne mame Diane. “Ko sem postal oče, je bila to ena najbolj strašljivih izkušenj v življenju,” je priznal.

“Ko dobiš otroka, je to največja sprememba v življenju, prav zares,” je dejal William. “Mislim, da celo ko daš v življenju skozi nekaj travmatičnega, npr. ko očeta nikoli ni ob tebi in ti mama tragično umre v mladih letih – vsi ti občutki pridejo nazaj v valovih.”

“Popolnoma se lahko poistovetim s tem, kar praviš, ko pridejo otroci – to je eno najbolj izjemnih dogodkov v življenju, a hkrati tudi eden najbolj strašljivih.”
Dokumentarec so na BBC predvajali 28. maja.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton spregovorila o težkih nosečnostih in materinstvu na očeh javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj