Princ William in Kate Middleton sta se udeležila posebnega bogoslužja v cerkvi St Davids v zahodnem Walesu. Valižanska princesa se je odločila za umirjeno temno rdečo barvo, ko se je v katedrali St Davids v Walesu poklonila obletnici smrti kraljice Elizabete II.

Valižanska princesa je na zasebno bogoslužje prišla v elegantni plašč-obleki, ki so njene najljubše, znamke Eponine, in elegantnem klobuku znamke Sahar Millinery. Mati treh otrok se je odločila, da se bo poklonila s pomočjo mode, saj se je izognila tradicionalni črni žalni barvi in se odločila za prefinjen, umirjen videz.

Osupljiva obleka, ki je obračala glave, je poudarjena s strukturiranimi podloženimi rameni, sprednjim delom na preklop in zlatimi gumbi, ki so poudarili princesin vitek pas. Klobuk in klasični semiš salonarji princese Kate so se odlično ujemali z odtenkom njene obleke.

Seveda se je s primerno izbranim nakitom odločila, da se bo subtilno priklonila moževi pokojni babici: izbrala je kraljičine dragocene biserne uhane u diamanti, ki so od smrti njenega pokojnega veličanstva zelo priljubljeni v njeni škatlici z nakitom.

Princa in princeso Walesa, ki sta obisk odložila zaradi meglenega vremena, je pozdravilo 300 dobrih želja, ki so se zbrale na območju starodavne katedrale. Po maši naj bi princesa Kate in princ William v sosednjem hodniku pozdravila člane lokalne skupnosti, med njimi tudi nekaj prebivalcev, ki so v preteklosti srečali pokojno kraljico.

Kate Middleton, valižanska princesa, vedno znova odlično združuje spoštovanje, slog in gracioznost. Lani jeseni je Kate na sprevodu kraljičine krste v Westminstrsko dvorano v znak spoštovanja do njenega pokojnega veličanstva prvič nosila biserno broško v obliki šentjanževke. Zelo Ta redko viden dodatek je kraljica že nosila med obiskom v Južni Koreji leta 1999 in je bil primerna izbira za to mračno priložnost.

Medtem je bila princesa Kate na kraljičinem državnem pogrebu pojem elegance v širokokrajnem klobuku Philipa Treacyja, ki mu je bila dodana subtilna tančica. Svoj videz je dopolnila z nežno biserno ogrlico, ki je pripadala kraljici, in bahrajnskimi bisernimi uhani.

PREBERITE TUDI: Kraljeve ženske v živahnih Barbie roza odtenkih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj