Princ Louis je dopolnil 5 let in kraljeva družina je njegov rojstni dan proslavila z novimi fotografijami.

Najmlajši otrok Kate Middleton in princa Williama je v nedeljo, 23. aprila, praznoval peti rojstni dan, ponosna starša pa sta ob tej priložnosti objavila nove portrete. Fotografije je v začetku meseca posnela fotografinja Millie Pilkington.

“Nekdo bo jutri dopolnil 5 let. Zelo srečen rojstni dan princu Louisu,” sta zapisala pod objavo na Instagramu.

Na prvi fotografiji je princ Louis nasmejan, ko sedi v samokolnici na travi in listju, medtem ko ga njegova mama v črtasti črno-beli majici pelje na vožnjo. Mladi kraljevi sin je čez karirasto srajco in kratke hlače nosil moder pulover.

Valižanska princesa se za novimi posnetki svojega sina ni postavila za fotoaparat, s čimer je prekinila tradicijo. Kate, ki se je že prej opisala kot “navdušena amaterska fotografinja”, namreč redno sama fotografira svoje otroke, ki jih objavi za njihove rojstne dneve.

Za princem Louisom je sicer razburljivo leto; poleg tega, da je septembra začel obiskovati novo šolo skupaj s svojimi sorojenci, je debitiral tudi na več dogodkih skupaj s kraljevo družino. Decembra se je s kraljevo družino prvič udeležil božiča, ko se jim je pridružil pri vsakoletnem obisku cerkve; v začetku tega meseca pa se je prav tako prvič pojavil pri maši na velikonočno nedeljo.

Louis se je na naslovnicah pojavil tudi junija, ko je na številnih dogodkih proslavil platinasti jubilej svoje prababice kraljice Elizabete ob 70-letnici njenega prestola. Na prireditvi Trooping the Colour se je princ prvič peljal v sprevodu kočij in se pojavil na balkonu palače, kjer je takoj postal meme zaradi smešnih obrazov, klepeta s kraljico in zakrivanja ušes, ko so nad njim preletavala letala.

Kate in princ William sta štiridnevno praznovanje zaključila z objavo na družabnih omrežjih , pri čemer nista mogla mimo tega, da ne bi priznala sinovih vragolij.

“Kako fantastičen vikend praznovanj. Videti ljudi po vsej državi, ki so se zbrali z družino, prijatelji in ljubljenimi, je bilo zelo posebno,” sta zapisala. “Hvala vsem, ki ste prišli pokazat svojo hvaležnost kraljici in njenemu navdihujočemu 70-letnemu vodenju. Upamo, da boste ta vikend ohranili v lepem spominu.”

Zakonca sta se nato pošalila: “Vsi smo se imeli neverjetno, še posebej Louis …;)”

PREBERITE TUDI: Princ William ima menda napade besa; Kate ga umirja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj