Prince Harry in Meghan Markle sta se pretekli mesec preselila iz Vancouvra v Los Angeles. A ne glede na to, da je LA sanjsko mesto, kjer si mnogi želijo živeti, Harryju po besedah njegove prijateljice, dr. Jane Goodall, ne gre preveč dobro. “Princ Harry ima težave pri spopadanju z novim načinom življenja,” je povedala.

Slavna primatologinja in antropologinja, 88-letna Goodall, je povedala, da sta s Harryjem v stikih že odkar je opustil kraljeve dolžnosti. Povedala je, da meni, da je Harry naredil nekaj velikih sprememb v svojem življenju – od tega, da je postal oče do tega, da se je z ženo Meghan Markle in sinom, 11-mesečnim Archiejem, preselil v ZDA.

“Ne vem, kaj se bo zgodilo z njegovo kariero, a sva v stikih in mislim, da ima trenutno kar enkaj problemov pri navajanju na nov način življenja,” je povedala v nedavnem intervjuju.

Harry in Meghan, 38, sta svoji kraljevski vlogi dokončno zapustila 31. marca ter se preselila v Vnacouver, Kanada, nato v Los Angeles. Družinica se zaenkrat menda drži predvsem doma, saj se držijo navodil o socialni distanci zaradi ‘pandemije’ koronavirusa.

“Tako kot vsi ostali se tudi onadva navajata na socialno distanco, sta previdna in skrbita za varnost,” je povedal vir. “Kljub vsej negotovosti, ki prežema te čase, pa sta zelo optimistična glede prihodnosti. Vesela sta, da sta zaključila s preteklim življenjem ter da začenjata z novim poglavjem,” je še povedal vir.

PREBERITE TUDI: Razkrito: Kraljeva družina zatrla vsa prizadevanja Meghan Markle

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj