Princ Harry je bil gost v podcastu Dax Shepard’s Armchair Expert, v katerem je med drugim pripovedoval, kako sta se z današnjo ženo, vojvodinjo Susseško Meghan Markle, na začetku njune zveze na skrivaj srečevala v supermarketu in tako zvezo držala v tajnosti.

“Prvič sva se z Meghan srečala v supermarketu v Londonu. Pretvarjala sva se, da se ne poznava, v prehodih trgovine sva si pošiljala sporočila. Bilo je lepo, nosil sem baseball kapico, gledal sem v tla in poskušal ostati anonimen,” je povedal 36-letni vojvoda Sussexa.

Par, ki sta ga spoznala skupna prijatelja, je svoje razmerje začel leta 2016, novice o njuni zvezi pa so bile objavljene oktobra istega leta. Harry in Meghan sta zaroko napovedala novembra 2017, poročila pa sta se v kapeli svetega Jurija v Windsorju 19. maja 2018. Par je naslednje leto pozdravil svojega prvega otroka Archieja, tričlanski družini pa se bo kmalu pridružila še majhna deklica, Meghan je namreč v veselem pričakovanju.

O novem življenju je povedal samo tole: “Tu živim bolj svobodno, počutim se drugače. Na ramenih ni teže, lahko se sprehajamo svobodno. Archieja lahko posedem na zadnji del kolesa. Nikoli nisem imel priložnosti tako živeti.”

PREBERITE TUDI: Meghan Markle razkrila, da je kraljeva palača aktivno sodelovala pri širjenju laži o njej in Harryju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj