Po poročanju National Enquirerja 72-letni bodoči britanski kralj na vse načine poskuša obdržati vesel izraz na obrazu in ne razkriva, kako močno so njegovo duševno zdravje prizadela nedavna dejanja pobeglega kraljevega para. A pritisk je bil preprosto prevelik, zato je vir omenjenim medijem povedal, da je bila princu pred kratkim diagnosticirana depresija.

“Preprosto se ni mogel spoprijeti z brutalnimi napadi in sovraštvom, ki ga širita v zadnjih mesecih. Posredno sta ga obtožila, da je pošast in krivila njegovo mater, kraljico Elizabeto II., da ga je naredila takega. Charles jima ne bo mogel nikoli odpustiti,” je povedal vir blizu kraljeve družine, ki je razkril, da je Charlesova žena, 73-letna Camilla, ko je videla, kako resno je zdravje njenega moža, poklicala zdravnike, naj posredujejo.

National Enquirer še navaja, da je Charles zdaj v postopku zdravljenja – uči se spoprijeti z nakopičeno jezo in čustvi, zato je zaradi naštetega izpustil sestanek z mlajšim sinom, ki je teden dni preživel v domovini. “Camilla se je želela izogniti kakršni koli možnosti, da bi Harryjev prihod v Združeno kraljestvo še poslabšal duševno zdravje njenega moža, zato je Charlesu svetovala, naj ostane na obisku v Balmoralu. Srečanje očeta in sina bi lahko Charlesu povzročilo nov zlom, ki bi ogrozil tudi njegovo nasledstvo na prestolu, Camilla pa tega ni mogla dovoliti,” je zaključil vir.

PREBERITE TUDI: Kako izgleda depresija?

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj