… kljub težki bitki z rakom dojk, ki je trenutno v četrti fazi, še vedno ne izgublja upanja in je s svojim optimizmom in odprtostjo glede bolezni, lahko zgled vsem okoli sebe. O njenem pogumu sta spregovorili tudi kolegici iz igralskega sveta, igralki Jennie Garth in Tori Spelling.

‘Nismo vedeli, da se je bolezen vrnila, dokler ni novica postala javna in je le še en dokaz, kako pogumna je, ker je kaj takega zadržala zase, ne da bi kdo to opazil. In vse to zato, ker ni želela, da bi se ljudjem smilila, ali da bi mislili, da ne more slediti tako napornem tempu dela. In res se je potrudila,’ je pojasnila 47-letna Tori, ki je v omenjenem intervjuju razkrila, da med ponovnim srečanjem ekipe s snemanja priljubljene serije nihče ni vedel, da se je igralki rak vrnil.

Tudi Shanneni sodelavci in dolgoletni prijatelji so razložili, kako se njena moč in pogum skrivata v tem, da je po horoskopu oven. Kot je pojasnila 48-letna Jennie, ovna zaznamujeta pogum in vztrajnost, po njenih besedah ​​pa je to pokazala tudi 49-letnica, ki na druženju stare ekipe s snemanja nikomur ni dala vtisa, da trenutno doživlja eno najhujših obdobij v življenje.

PREBERITE TUDI: Slavna igralka izgublja boj z zahrbtno boleznijo

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj