… dobrim letom in pol; dolgih vrst nestrpnih kupcev ure pred odprtjem trgovin in skorajda v trenutku razgrabljenih kosov? Sedaj prihaja novo sodelovanje mladega talenta – povezal se je s kozmetično hišo L'Oréal, v sodelovanju s katero je pripravil kolekcijo naravnost čudovitih šmink.
 
 
Kolekcija priljubljenih šmink Colour Riche bo na voljo le omejen čas, zato ko bo na voljo, se bo očitno treba 'zagrebsti'. Fotografije nove kolekcije je posnel in objavil sam Olivier Rousteing in vse kaže, da bo na voljo cela vrsta rdečih odtenkov (brez izgovorov, da ne najdete pravega zase, torej!), pa tudi roza, temno vijoličnih, YLBB in nude. Na voljo bodo v kovinskih, mat in kremnih končnih videzih. Vseh odtenkov bo na voljo 12, Rousteing pa bo nadziral tudi oglasno kampanjo.
 

Foto: Olivier Rousteing
 
"L'Oréal Paris in Balmain delita vizijo ženskosti in skupni cilj, to je spodbujanje žensk in omogočanje različnih načinov, da se izražajo," je Rousteing povedal v izjavi za javnost. "Presrečen sem, da lahko s tem sodelovanjem to idejo naredim dostopno vsaki ženski na tem svetu."
 
Torej, čez štiri mesece bomo čakale v vrstah … spletnih trgovin.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj