Kdo vse se bo predstavil?

Priznani oblikovalec čevljev Manolo Blahnik je za letošnji teden mode v Londonu (jesen/zima 2013), ustvaril ekskluzivno naslovno fotografijo, ki krasi letake, oglase in tudi uradno spletno stran tedna mode, ki bo v Londonu potekal vse do 19. februarja.


Fotografija Manola Blahnika
Foto: Facebook FW London

Danes ob 10. uri se bo 'modni napovednik' sezone jesen/zima 2013, pričel z modnim šovom Zoë Jordan, nadaljeval z Bora Aksu, Fyodor Golan, Jeno.Theo,…  Jutri se bodo med drugim predstavile tudi modne znamke Sister by Sibling, John Rocha, Moschino Cheap and Chic, House of Holland, David Koma. Mulberry bo modno stezo prevzel v nedeljo ob 11. uri,  Vivienne Westwood Red Label ob 14h, kasneje pa še Mary Katrantzou, Jonathan Saunders in drugi. Kot kaže urnik, bo tudi ponedeljek v znamenju priznanih modnih oblikovalcev in hiš: Christopher Kane, Erdem, Burberry Prorsum, Osman, Tom Ford,…

Natančen spored modnih šovov:

Posebnosti? Na tednu mode v Londonu bo svojo kolekcijo, v sodelovanju z modno blagovno znamko River Island, predstavila tudi Rihanna. Topshop se je povezal z Google+, zato bo omogočil celoten vpogled v šov in zaodrje predstavitve njihove kolekcije za jesen/zimo 2013/2014.

Vir naslovne fotografije: pbs.twimg.com
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj