To je prva polna luna novega astrološkega leta, zaradi česar bo kot poseben kozmični vrhunec. 

Marčevska polna luna poteka v diplomatskem in socialnem znamenju tehtnice. To pomeni, da je to velika luna za preučevanje dinamike vaših najbližjih odnosov in odkrito komuniciranje o vaših medosebnih težavah. Kot glavno zračno znamenje zodiaka nas energija tehnice navdihuje, da zgladimo vsa nesoglasja. Dajte vse svoje težave na prosto in dovolite, da vas graciozna energija tehtnice polne lune vodi do rešitve.

Pripravite se na nekaj velikih čustev, ki se bodo prebudila med to lunacijo, saj bo polna luna v trenju napolnjenemopozicijskem pogledu na ljubezen do planeta Venere in ranjenega zdravilca Chirona – kar bi lahko še bolj poudarilo napetosti v naših tesnih odnosih. Osredotočite se na iskanje srednje poti med svojimi željami in tujimi ljudmi. Preverite, kako bo vplivala na različna nebesna znamenja.

Oven

Osredotočite se na svoje ljubezensko življenje, oven. Ooskrbite, da boste dosegli zdravo ravnovesje med vami in potrebami vašega partnerja. Poskusite bolj poslušati kot govoriti, saj imate zdaj priložnost stvari razumeti z drugačnega vidika. Samski? To je še vedno pomemben čas, da spoznamo dinamiko drugih tesnih partnerstev in odpravimo morebitne težave.

Bik

Ta polna luna usmerja pozornost na vašo rutino. Ste našli ravnotežje med delovnim časom in prostim časom? Ali med vašim urnikom in vašo svobodo? Zdaj je čas, da ocenite, ali vaše dnevne navade podpirajo vaše splošno počutje.

Dvojčka

Pod to pomladno lunacijo ne cvetijo samo rože – to je tudi vaše ljubezensko življenje, dvojčki. Če želite v svojo trenutno zvezo vnesti nekaj dodatne romantike ali ste na trgu za novega, je zdaj pravi čas, da načrtujete zabaven zmenek. 

Rak

V zadnjem času se veliko poudarja vaše delovno življenje,  toda ta lunacija vas prosi, da upočasnite, da boste lahko vzpostavili ravnovesje v svojem čustvenem življenju. Preživite čas doma, če počnete stvari, ki vas nahranijo – na primer sprostite se in se ponovno povežite z bližnjimi ali si oglejte romantične filme za dobro počutje. 

Lev

To je polna luna za vas – zasedena in družabna in povsod, kamor se obrnete, se boste zabavali in spogledovali. Pogovorite se o vseh težavah, ki se pojavijo v vaših odnosih. 

Devica

Bodimo razkošni. Ta polna luna osvetljuje vaše finančno stanje in vas navdihuje, da uravnotežite svoj bančni račun – bodisi s prihranki ali porabo.

Tehtnica

Stopite pred ogledalo, ker je ta lunacija narejena za vas. Ali ste bili dovolj pozorni na svoje potrebe, želje in cilje? V zadnjem času se v vašem življenju veliko osredotočate na odnose, zdaj pa je čas, da si postavite prednost. 

Škorpijon

Ta lunacija vas prosi, da si oddahnete od dela in telesu in duhu zagotovite nekaj prepotrebnega časa za počitek. Če poskušate pokazati svoje namene, ko gre za ljubezen, delo ali osebne cilje, je lahko koristno, če stopite v stik s svojo duhovno platjo.

Strelec

Pod to polno luno se boste verjetno znašli pri analiziranju dinamike znotraj katere koli skupine, katere del ste – naj bo to vaša posadka prijateljev, kolegi na delovnem mestu ali vaša večja skupnost. Z lahkoto boste opazili težave in šibke točke, zato s svojo zavestjo igrajte posrednika in odpravite morebitne težave.

Kozorog

Ta teden ste bili globoko v svojih občutkih, toda polna luna bo vaš poudarek preusmerila v vaše poklicno življenje in vam pomagala izboljšati vaš položaj. 

Vodnar

Ta lunacija vas bo navdihnila, da prevzamete svoje želje, postanete spontani in življenje spremenite v pustolovščino. Tvoje velike sanje imajo vrednost.

Ribi

V partnerskih odnosih lahko vrstice postanejo zamegljene – ne glede na to, ali se vaše osebno življenje preliva v delovne naloge ali pa se vaši občutki preveč prepletajo s tujimi. Zdaj imate priložnost, da stopite nazaj in določite nekatere meje, ki bodo zaščitile vašo ranljivost in okrepile vaše odnose. Povejte svojo resnico.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj