… drugo žensko, in ko so vsi mislili, da se bosta uspela pobotati, je Maria vložila zahtevek za razvezo zakonske zveze. Tako se bo končal kar 25 let trajajoči zakon, ki je veljal za trdnega in vzornega, Maria pa je kot razlog navedla ‘nepremostljive razlike’.

Govori pa se tudi o tem, da naj bi imel par sklenjeno predporočno pogodbo, ki je pri porokah slavnih tako pogosta in ki naj bi določala, kako se bo razdelilo premoženje v primeru ločitve zaradi nezvestobe enega od partnerjev. Maria v zahtevku za razvezo predporočne pogodbe sicer ni omenila, zato govoricam navkljub predvidevajo, da tovrstne pogodbe ni in da bo Maria zahtevala preživnino. Nezvesti Schwarzenegger pa naj bi plačal tudi stroške obeh odvetnikov.

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger sta se poročila leta 1986 in imata štiri otroke, od tega dva še mladoletna sinova, za katera naj bi si delila skrbništvo.  Maria je Arnoldu v času njegove politične kariere ves čas stala ob strani in se zato in zaradi materinstva tudi odrekla svoji lastni karieri.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj