… kot nalašč za vas: sestri sta namreč lansirali lastno kolekcijo oblačil, ki pa je v nasprotju s pričakovanji mnogih zelo lepa in uporabna in ne načičkana. Vseeno pa vključuje precej trendov, ki kažejo kar nekaj gole kože – npr. kratke tope, ki jih sestri obožujeta.

Kolekcija vsebuje veliko kosov, ki jih sestri pogosto nosita: kratke tope, hlačno krilo ali modernejše ' culottes ', oprijete majčke in krila in podobno. “To je za naju tako velika stvar. Razvili sva svoj okus in pogled in to, da lahko to izraziš v sofisticirani modni kolekciji, je izjemno,” je povedala Kendall v izjavi za javnost. “Ta kolekcija je resnični odraz najine rastoče ljubezni do mode.” Kylie pa je še dodala, da je globina kolekcije nekaj, na kar je izjemno ponosna.

“Najine sanje so bile, da bi svoje inspiracije delili z najinimi oboževalci. Kolekcija je široka, outfiti se lahko nosijo vsak dan, zvečer, za posebne priložnosti .. na voljo pa jen tudi nekaj presenetljivih opaznih kosov.” Cene se gibljejo med 68 in 500 ameriškimi dolarji, blagovna znamka Kendall + Kylie pa vključuje tudi čevlje (100 do 200 dolarjev). Na voljo bo v prodajalnah Neiman Marcus, Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Bloomingdales, Lord & Taylor, Shopbop in Revolve od februarja dalje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj