1000 zobnih ščetk brezplačno za člane Planeta Lepote! Člani portala Planeta Lepote lahko prejmete zobno ščetko CURAPROX CS5460 BREZPLAČNO. Vse, kar morate storiti je, da posredujte naslov, kamor vam pošljemo zobno ščetko.

V zameno za brezplačen izdelek vas prosimo le, da nam po 4-ih dneh uporabe ščetke posredujete vaše mnenje o izdelku na Kozmetometer – ni pa to pogoj.

curaprox_logo

Ščetko bomo poslali prvim 1000 osebam, ki bodo posredovale svoj naslov. Zbiranje naslovov bo potekalo dokler se ne prijavi 1000 oseb oz. najkasneje do 4.6.2007. Ščetko boste prijavljeni prejeli po 4.6.2007.

curaprox_CS5460_1­

Še niste član Planeta Lepote? Včlanite se lahko tukaj!

Več informacij o zobni ščetki: CURAPROX CS5460 (PDF 423 Kb). V dokumentu se nahaja tudi kupon, ki omogoča še eno dodatno BREZPLAČNO ščetko pri morebitnem nadaljnjem nakupu ščetke CS 5460.

POGOJI SODELOVANJA!

Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje. Izdelke pošilja podjetje Flegis d.o.o., Ulica mladinskih brigad 54, 2204 Miklavž na Dravskem polju.

Prvih 1000 prijavljenih oseb bo izdelek zobna ščetka Curaprox CS5460 prejelo brezplačno v test na posredovan naslov. V primeru, da sodelujoči podatkov ne posredujejo, izgubijo pravico do brezplačnega paketa. Denarna izplačila niso mogoča. Vsaka oseba lahko prejme le eno ščetko.

Posredovani podatki bodo uporabljeni zgolj za pošiljanje 1000 izdelkov oziroma za prijavo na publikacijo Nasmeh. V nobenem primeru vaši podatki ne bodo uporabljeni v katerekoli druge namene ali posredovani tretjim osebam.

Pri naročilu brezplačne zobne ščetke se lahko naročite tudi na e-publikacijo o ustni negi – NASMEH, kjer so predstavljeni nasveti o pravilni ustni higieni (izhaja 4-5 letno v elelektronski obliki). Od prejemanja publikacije se lahko kadarkoli odjavite.

Za več informacij ali splošne pogoje poslovanja podjetja Flegis d.o.o. lahko pokličete na 02/460 53 42 ali obiščete spletno stran www.flegis.si.

70 KOMENTARJI

 1. ker sem prejela brezplačno zobno ščetko, se vam v znak zahvala zahvaljujem za ščetkico, zdaj pa jo preizkušam po navodilih….morma pa povedati da je zelo nežna ščetka, kar pa mi je zelo všeč!!!

 2. Sem prejela ščetko in lahko rečem, da je super, všeč mi je, ker so ščetine tako mehke, nežne, in mislim, da bo postala kar moja stalnica

 3. S ščetko sem po enem tednu zadovoljna. Moram pa reči, da sem se na njeno mehkobo morala navajati, saj sem prej uporabljala trše ščetke. Zobje in dlesni so vsekakor čisti in zdravi.

 4. Ščetine niti niso tako mehke kot sem mislila, sem kupila že mehkejše, ampak to niti nima takega pomena. Ročaj je zelo trd in neprilagodljiv roki. Če želim očistiti zadnje zobe, mi pride konec ročaja ravno na sredino dlani in to boli. Ne vem, mogoče sem preveč navajena na te udobne oblike zobnih ščetk, ampak ta ščetka mi enostavno ni všeč. Pa tudi pri čiščenju ni nobene razlike od drugih zobnih ščetk, tako da me tudi to ne prepriča, da bi si jo kdaj nabavila. Enostavno ni nič posebnega.

 5. Super mehka zobna ščetka. Mi je bilo prav čudno,ko sem jo prvič uporabila,ker nisem navajena na tako mehkobo,ampak se je splačalo. Priporočam!!

 6. Tudi jaz sem vesela, da sem prejela ščetko, kajti sama uporabljam samo mehko ščetko zaradi občutljivih dlesni.Sama mehkoba ščetke, ki sem jo prejela mi je všeč, me pa moti, ker je majhna glava ščetke in se mi zdi, da dlje časa porabim, da očistim vse zobe.Poleg tega je ročaj pretrd in morda preozek, navajena sem na širše ročaje, ki mi bolj ustrezajo.

 7. Ščetko že pridno uporabljam in moram reči da je super, ker je nežna, le ročaj mi nekako ne ustreza, je preveč trd in neprilagodljiv!

 8. Ščetko že pridno uporabljam in moram reči da je super, ker je nežna, le ročaj mi nekako ne ustreza, je preveč trd in neprilagodljiv!

 9. Hvala za ščetko, običajno uporabljam ščetko Radius, ki ima ravno tako mehke ščetine, glavo pa ima veliko večjo, da ob ščetkanju masiraš dlesni. Zato se mi zdi curaprox kar neekako premajhna, je pa odlična za čiščanje skritih kotov, ki jih z svojo ščetko ne dosežem. Verjetno bom od zdaj naprej ti ščetki kombinirala.

 10. Hvala za ščetko, običajno uporabljam ščetko Radius, ki ima ravno tako mehke ščetine, glavo pa ima veliko večjo, da ob ščetkanju masiraš dlesni. Zato se mi zdi curaprox kar neekako premajhna, je pa odlična za čiščanje skritih kotov, ki jih z svojo ščetko ne dosežem. Verjetno bom od zdaj naprej ti ščetki kombinirala.

 11. Zahvalila sem se sicer že v svoji oceni ščetke na Kozmetometru, a vseeno ponovno hvala tudi tukaj. Ščetka mi je zelo všeč, takoj sem jo kupila tudi za fanta, dvomim, da se bova še kdaj vrnila k ‘običajnim’ ščetkam.

 12. super… hvala! Uporabljam jo ze vec kot 14 dni in se mi zdi o.k.. Zobe imam “gladke” cel dan, brez Orbita 🙂 Sem jo ze kupla tut ostalim druz. clanom!

 13. no, jaz sem že oddala komentar, vendar ga ne najdem, zato bom še enkrat napisala. s ščetko sem zelo zadovoljna, ker je zelo mehka in mi med umivanjem zob ne krvavijo dlesni. z drugimi ščetkaim so mi zmeraj, ker imam preveč občutljive. hvala za ščetko. mogoče katera ve kje bi lahko kupila še eno?

 14. Na prvi pogled nič posebnega, meni osebno se je zdela tako drobcena. 🙂 Vseeno sem se odločila da jo preizkusim in sem z njo zelo zadovoljna, defenitivno jo bom še kupila.

 15. meni je tudi v redu, sprva mi je bila premehka, čeprav občutek je pa prav prijeten, škoda da ne pobere tudi notrenjih medzobnih umazanin

 16. meni je tudi v redu, sprva mi je bila premehka, čeprav občutek je pa prav prijeten, škoda da ne pobere tudi notrenjih medzobnih umazanin

 17. full dobra ščetka, sem jo prejela brezplačno in sem bila tako navdušena, da sem si še eno enako kupla za h fantu =)

  sem bila pa sprva presenečena, kako ma mejhno glavico…

 18. super ščetka,saj imam občutljive dlesni in čim si z navadno (npr. tista 3 way head -ko sem jo imela pa sem jo kar stran vrgla ali pa na baterije) je že kri.. =S
  tako da tale ščetka z mehkimi ščetinami me je prav prijetno presenetila 😛
  Men je čist ušeč sam mogoče mal premejhna glavca =) upam da nism prezahtevna,sam zobje so važni (zdrav in sijoč nasmeh-al kako že pravjo ?? =D

 19. zau mi je ko sem videla tako pozno ta clanek, sem bila predolgo na pocitnicah, po komentarjih sodec vidim da je scetka fullll dobra

 20. tudi jaz sem dobila to ščetko. Je enkratna, res ta prava, če imaš občutljive dlesni. Hvala še enkrat, da se jo dobila za nagrado.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj