Zaradi hitrega raztezanja kože se v nosečnosti poveča možnost nastanka strij, ki se sprva pokažejo kot rdeče črte predvsem na predelih trebuha, bokov in prsi, neprijetnost pa se do poroda še stopnjuje.


Pregnacare


V pomoč pri preprečevanju in odpravljanju trdovratnih strij, ki prizadenejo kar 90 % vseh nosečnic, vam bo odslej masažna krema Pregnacare, ki kožo nahrani, jo nežno obnavlja
in ji nudi potrebno vlago. Z redno in pravilno nego lahko nosečnice svojo kožo v obdobju intenzivnega raztezanja varujejo in ji pomagajo, da se hitreje prilagaja rasti otroka v trebuhu. Pregnacare krema spodbuja nastajanje kolagena in elastina ter povečuje sposobnost obnavljanja kože, kar omogočajo naslednje sestavine: vitamina C in E, izvlečki ognjiča in aloe, svetlinovo olje, alantoin, pantotenska kislina in mentol.

Uporabo kreme Pregnacare priporočamo, še preden se pojavijo prvi znaki strij oziroma najkasneje v 4. mesecu nosečnosti. Z njeno uporabo se nadaljuje vse do konca nosečnosti, še bolje pa tudi prve mesece po porodu. Krema Pregnacare je dermatološko preizkušena, ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov in ni testirana na živalih. Na voljo je v lekarnah in specializiranih trgovinah, cena je 10,86 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj