Čeprav nam jo je malce zagodlo aprilsko vreme, si lahko ogledamo spodnje ideje čudovitih, svežih, spomladanskih videzov, ki jih bomo lahko kmalu vpeljale v svojo make-up rutino.

Po dveh letih zapore in številnih preloženih načrtih si bomo končno lahko dali malce duška tudi z ličenjem, še zlasti, če ste med plandemijo nosile maske.

Oglejte si spodnjih 6 preprostih in spomladansko svežih videzov, ki jih lahko preizkusite v prihajajočih, toplih spomladanskih dneh in morda celo uporabite za spomladansko poroko, ali pa katerokoli drugo priložnost, ki se vam obeta.

1. Močno zardela lica

 

 

Po dolgih letih konturiranja, ki je pogosto ustvarilo zelo umeten videz, je ponovno v vzponu dobro, staro rdečilo za lica. Rdečilo, ki ga nanesete višje na lica in proti temenom, hitro osveži obraz in ustvari mladosten videz. Izberete lahko klasično rozasto ali marelično rdečilo – odvisno od vašega tena polti.

2. Spomladansko ‘barvno blokiranje’

 

 

Se še spominjate trenda barvnega blokiranja (‘color blocking’), ki je bilo v modi tako popularno pred dobrimi 10 leti? Sedaj se je vrnilo v ličenju. Roza + koralna = nepričakovan par, ki bo brez dvoma pritegnil pozornost. Oba odtenka sta analogni barvi, zato se tako dobro ujemata. Kljub temu priporočamo, da pazite na intenzivnost obeh odtenkov, da ne boste kot klovn namesto sveža spomladanska cvetlica.

3. Kristalčki na koži

 

 

Se še spominjate, kako ste si pred šolskim plesom na obraz in telo skrbno pritrjevale samolepilne kristalčke? Takrat je bil to vrhunec glamurja – in očitno bo tudi letos. V zadnjem času so se s priljubljenimi blagovnimi znamkami vrnile tudi praznične bleščice na nepraznične priložnosti.

4. Oranžne ustnice

 

 

Tako kot rdečilo za ustnice so tudi oranžne ustnice doživele vrnitev – v preteklosti so bile popularne že večkrat. Oranžna barva lahko zelo lepo poživi našo polt na svež in nepričakovan način, seveda pa pazljivo pri izbiri odtenka glede na vaš podton.

5. Limetasto zeleno senčilo

 

 

Za popoln spomladanski videz se ne bojte poudariti oči s tem električnim odtenkom. Udaren in vpadljiv, a svež videz. (Nasvet: kombinirajte z bluzo v enakem odtenku).

6. Vijolično senčilo

 

 

Vam je živahna zelena preveč? Za mehkejši, a še vedno udaren videz poskusite na veke nanesti senčilo v odtenku sivke. Učinek eteričnosti dopolnite z bleščečimi rožnatimi ustnicami in ombré vijolično manikiro.

PREBERITE TUDI: Spoznajte obrnjen mačji videz: ličenje oči, ki je trenutno v trendu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj