… italijanski modni hiši Marni. Kolekcija bo vključevala ženske in moške kose, nakit, čevlje, torbice in pasove. Marnijev oblikovalec Consuelo Castiglioni je, kot so predvidevali poznavalci, pripravil barvito kolekcijo, ki vključuje veliko značilnih Marni grafičnih potiskov v odtenkih dragih kamnov.

marni_hm_2

“Hotel sem ustvariti pravo Marni kolekcijo, zato sem pregledal vse naše najljubše kose, značilne tkanine in potiske. Rad kombiniram potiske in barve in mešam plemensko s sodobnimi potiski in dodam športne elemente. Ženski del kolekcije vključuje živahne in močne barve in intenzivne potiske, pa naj gre za vzorce z afriškim pridihom ali le kombinacije močnih barv. Linije so vse klasične Marni, torej nabrana plisirana krila, obleke, skrajšane hlače in žakard tkanje, tkanine pa vključujejo tako svilo kot tudi surovi bombaž. Za moške so barve bolj umirjene, uporaba potiskov pa bolj pritajena, pogosto le kot obroba ali kontrastni detajl pri srajcah. Silhueta pa je moderen in sproščen pristop h moški klasiki,” je povedal Consuelo Castiglioni.

marni_hm

Kolekcija bo torej šik, moderna in nosljiva, a morda malce temačna, kar niti ni značilno za spomladanske kolekcije, ko vsi komaj pričakujejo svetlejše in živahnejše barve – a prepričani smo, da ne bo zato nič manj razgrabljena kot ostale. Težko pričakovana kolekcija bo prišla v H&M
prodajalne 8. marca, na spletu pa je že možno videti prvo fotografijo
oglasne kampanje. Kot je značilno za tovrstne dizajnerske kolekcije za
H&M, bodo cene seveda dostopne – svetleča se bluza s potiskom bo
tako stala slabih 70 evrov.

Že težko pričakujete prihajajočo kolekcijo Marni za H&M ali jo boste ‘izpustili’?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj