Vsi poznamo napovedovanje prihodnosti iz branja dlani, ampak ali ste vedeli, da s preprostim pogledom na roke in dolžino  prstov neke osebe, lahko veliko izvemo o njeni osebnosti?

Pozorno si oglejte spodnjo fotografijo.

Primerjajte roko s fotografijo, tako da primerjate dolžino kazalca in prstana. Poglejte, kateremu tipu ustrezate in si preberite razlago.

Tip A (kazalec je krajši od prstanca)

Osebe tipa A so privlačne, karizmatične in komunikativne. Poznane so kot zelo odločni tip osebe, znajo obvladovati nepričakovane težave in so nagnjene k sprejemanju tveganj v življenju. Po drugi strani so tudi zelo sočutne in znajo priskočiti na pomoč, kadar je to potrebno.

Tip B (prstanec je krajši od kazalca)

Sta kazalca krajša od prstanca? Osebe tipa B so izjemno samozavestne in ne marajo izgubljati časa za malenkosti. Rade so same in v svojem miru neizmerno uživajo. Ne marajo narediti prvega koraka v neznanih situacijah, pa naj gre za novo poslovni podvig ali osebni odnos.

Tip C (prsta sta enake dolžine)

Osebe, ki imajo enako dolg prstanec in kazalec, so miroljubne in dobrosrčne. Dobro se razumejo z vsemi ljudmi, težav pa jim ne povzroča niti organizacija. So zelo dobri prijatelji in zvesti partnerji, na njih se lahko obrnete tudi, če je minilo že ogromno časa od zadnjega stika.

PREBERITE TUDI: 6 znakov, ki kažejo, da vam partner nekaj prikriva

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj