… Prada za predstavitve svojih kolekcij najemali v glavnem 16-letnice, je za svojo spomladansko kampanjo najela odrasle manekenke: 34-letno Guinevere Van Seenus, ki je sicer obraz njihove znamke Miu Miu; 26-letno Natasho Poly in 29-letno Elise Crombez.

prada_pomlad_poletje_2012

 

prada_pomlad_poletje_2012_3

 

prada_pomlad_poletje_2012_4

Kot vsakič doslej, je fotografije za kampanjo posnel Steven Maisel. Ker je kolekcija dobila navdih v avtomobilih 50-ih letih preteklega stoletja, so seveda poskrbeli, da je tudi kampanja posneta v primernem okolju – to je na bencinski črpalki iz 50-ih let. “Veliki, razkošni avtomobili iz 1950. leta, okrašeni s plameni, so bili navdih za kolekcijo. Bencinska črpalka je glavni simbol postmodernih križišč, prizorišče, kjer se srečajo moda, fantazije in obljube o novih odkritjih,” so povedali pri Pradi.

Natasha Poly, Guinevere Van Seenus in Elise Crombez so se tako pridružile 23-letni Meghan Collison, 19-letni Ymre Stiekema in 16-letni Katryn Kruger v nadvse privlačni in barviti kampanji, ki bo predstavila Pradino kolekcijo za pomlad in poletje 2012.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj