… nohte v spreju, ki naj bi omogočil najbolj hiter nanos doslej. Uporablja se ga tako, da se najprej nanese podlak, nato z lakom v spreju pošprica nohte ter preko nanese nadlak. Verjetno je vaša prva misel – ampak, a ne bodo cele roke in prsti od spreja?

Da, vsekakor – in to kar konkretno! A rešitev je zelo enostavna: ko se nadlak posuši, le umijete roke s toplo vodo in milom ali le obrišete s čistilnimi robčki in vsi ostanki barve po koži se nemudoma odstranijo. Skratka, gre za inovativno, zanimivo in zabavno novotarijo, koliko oz. ali se sploh bo obnesla in 'prijela' med uporabnicami, bomo pa še videli.

Nails Inc Paint Can lak za nohte bo na voljo od 12. novembra dalje za 10 britanskih funtov. Obraz inovacije pa je Alexa Chung.

 

Kakšna se ti zdi inovacija laka za nohte v spreju, bi preizkusila?

 

8 KOMENTARJI

  1. Sicer se na prvo žogo sliši zanimivo, a dvomim, da je celoten postopek tako hiter, kot ga prikaže filmček. Mogoče bi bilo zanimivo za tiste, ki tudi sicer nanašajo podlak in nadlak, meni pa bi najbrž vzelo več časa kot zdaj, ko na ‘oldschool’ način nalakiram dve plasti barvnega laka in je to to.

  2. Sicer malo dvomim, da je vse tako popolno kot deluje na prvi pogled (npr. kakšna je obstojnost?), bi pa vseeno vsaj preizkusila. 🙂

  3. Meni deluje BV, če sem iskrena. Nanesti moraš podlak in nadlak, kar je enako kot lak in nadlak, kar sem počela sama, tako, da s tem nič ne pridobim … Odkar sem na UV lakih pa itak sploh ne grem več nazaj na navadno lakiranje. 🙂

  4. Tudi jaz se strinjam s Tanjo. Sploh pa imam pomisleke, da bi vedno pošpricala na kožo okoli nohta, ne zdi se mi dobro za kožo in izguba časa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj