Ob govoricah o razpadu zakona Jennifer Lopez in Bena Afflecka si je poznavalka Ana Navarro vzela čas in pevko primerjala s hollywoodsko ikono Elizabeth Taylor, ki je bila osemkrat poročena s sedmimi različnimi moškimi.

​​​​​​​

V jutranji epizodi oddaje The View sta voditeljici razpravljali o govoricah o ločitvi Lopezove in Afflecka, ki ju menda že več kot tri mesece niso opazili skupaj v javnosti.

“Zaljubljena sta. To preprosto vem,” je dejala Sunny Hostin. “Vem, da je svet v ognju, vendar prava ljubezen obstaja. Še vedno je tu. Imata se rada. Nehajte sovražiti pravo ljubezen, ker je morda nimate v svojem življenju.”

Navarro je dodala, da meni, da je Lopezova, ki je bila štirikrat poročena, kot “portoriška Liz Taylor”.

“Mislim, da je zasvojena s poroko, z ljubeznijo, s tem, da je del para, z romantiko. Je popolna za industrijo zakonskih zvez,” je dejala. “Spomnite se, da sta bila Liz Taylor in Richard Burton poročena, se ločila in spet poročila. Dovolj sta mlada – to lahko storita še tretjič.”

Vendar pa Beharjeva ni menila, da so govorice o Benniferju tako privlačne kot življenje Taylorjeve.

“Mimogrede, zgodba o Elizabeth Taylor je bila veliko bolj sočna kot ta,” je dejala. “Potem je spustila enega moža in si omislila Eddieja Fisherja, ki je bil takrat poročen z Debbie Reynolds. Tisto je bilo res zanimivo. To pa ni.”

Beharjeva je imela pa tudi en nasvet, ki ga je ponudila paru.

“Ko naokoli naznanjaš svojo ljubezen s strehe, postane težavno, ko stvari ne gredo dobro. Moj nasvet je, da držite jezik za zobmi,” je predlagala. “Stevu niti v javnosti ne povem, da ga ljubim. Tudi zasebno mu tega ne rečem, a vseeno.”

Medtem je Alyssa Farah Griffin delovala kot glas razuma in poudarila, da je Affleck zaposlen s snemanjem filma Računovodja 2 na zahodni obali, medtem ko je Lopezova pred kratkim sodelovala pri organizaciji prireditve Met Gala 2024 v New Yorku.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez in Ben Affleck: njun zakon je mrtev že mesece, pravijo notranji viri

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj