Ravno odrezan paž je laskava in večno modna frizura, ki deluje brezskrbno in mladostno, zato je idealna izbira za toplejše mesece. 

Tudi Hailey Bieber se je nedavno z dolgih las spreobrnila k temu slogu; med drugimi zvezdnicami, ki so ga v preteklih letih nosile, pa so tudi Kaia Gerber, Selena Gomez – nekoč pa Romy Schneider, Kelly McGillis in Christy Turlington.

Po navadi je cel paž enake dolžine, a letošnji je tak, da je okoli obraza nekoliko skrajšan, da bolj poudari poteze obraza. Sicer pa se nosi nekoliko bolj raven kot druge frizure – izogibajte se kakršnimkoli stopnicam pri striženju. To je bolj ravna, čvrsta in težja frizura; je preprost in bolj grafičen paž kot nekateri drugi slogi.

Če je pravilno pristrižen, zahteva zelo malo oblikovanja, saj je zelo enostaven za vzdrževanje in za nošenje. Hkrati ga lahko po želji preprosto spremenite, zato je tudi vsestransko uporaben. Poleg tega, da se poigrate s postavitvijo preče – taki ravni paži so enako dobro videti s stransko kot tudi prečo po sredini – lahko poskusite vnesti nekaj gibčnosti v srednje dolžine in konce z razpršilom za oblikovanje ali peno za povečanje volumna.

Ravno odrezan paž je popolna frizura za subtilno spomladansko osvežitev, ki spada na vašo listo želja za pomlad.

PREBERITE TUDI: Ta frufru je novi hit (in izpodriva frufru v videzu zaves)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj