Ni presenetljivo, da je 18-letna Deva Cassel, hči dive Monice Bellucci in francoskega igralca Vincenta Cassela, na samostojni poti do slave. Še en nepo otrok.

Pri 14 letih je debitirala kot manekenka v kampanji za dišavo Dolce & Gabbana, štiri leta pozneje pa je njena kariera na modnih brveh že v polnem teku.

Deva je bila ta teden fotografirana na snemanju ob vodnjaku Trevi v Rimu, kjer je bila podobnost z materjo očitna zaradi njenih temnih kodrov in ličil, ki so odražala značilen lepotni videz njene italijanske matere v 90. letih. Naj omenimo črtalo za oči, poudarjene obrvi in nežno rdeče ustnice.

Tudi njena obleka – črna obleka, ki je bila navdihnjena s spodnjim perilom, s prosojnimi čipkami na pasu in krilu – ima več kot le pridih Belluccijeve.

Casselova gre po materinih stopinjah kot muza za modno hišo Dolce & Gabbana (v Rimu so jo fotografirali za njuno kampanjo). Leta 2021 se je sprehodila na reviji Alta Moda in se nato pojavila na več modnih brveh te italijanske modne hiše. Z mamo si je delila naslovnico italijanskega Voguea za julijsko številko leta 2021, ko sta obe nosili črni obleki Dolce & Gabbana s prilegajočimi se bodiji ter skoraj identično pričesko in ličenjem.

Manekenka se je pojavila tudi v prvi vrsti pri Diorju ter se sprehodila po modni brvi za Coperni in Jacquemus. Glede na to, da sta slednji dve blagovni znamki trenutno med najbolj priljubljenimi v modnem svetu, je jasno, da je Deva model, ki ima pred sabo zelo svetlo prihodnost.

PREBERITE TUDI: Hčerka Monice Bellucci je vsa odrasla in muza modnih hiš

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj