Mnogi pari, ki se trudijo zanositi, ugotavljajo, da je uporaba lubrikantov zelo pomembna. Zakaj? Ker občevanje ob točno določenih dneh in urah, namesto ob romantičnih vzgibih, povzroča stres in nesproščenost. A ker lahko večina konvencionalnih lubrikantov resno poškoduje spermije, je uporaba ekoloških lubrikantov, ki so plodnosti prijazni, ključnega pomena.

Kaj pomeni plodnosti prijazen sistem lubrikantov?

Plodnosti prijazen sistem lubrikantov omogoča parom, ki se trudijo zanositi, da preko ovulacijskega cikla upravljajo z vaginalnim pH-jem. Yes Baby tako omogoča višanje pH-ja, da se le ta sklada s pH-jem sperme (spermi prijazen) v najbolj plodnih dnevih in nato vračanje vaginalnega pH-ja na njegovo tipično raven. To ščiti pred bakterijsko vaginozo in drugimi potencialnimi infekcijami.

yes_baby_skupaj 

Zakaj je Yes Baby napreden pristop?

 • Yes je varen za hormonsko občutljiva stanja (ne vsebuje parabenov, ekstrakta grenivkinih pečk, hormonskih ali endokrinih motilcev).
 • Sistem lubrikantov, ki ponuja celovit in nežen pristop k podaljšanju življenjske dobe spermijev in vaginalnemu zdravju.
 • Novo in močno orodje za pare, ki poskušajo zanositi.
 • Varen in preprost korak, ki ga morate narediti, preden začnete razmišljati o IVF postopku (zunajtelesna oploditev).
 • Certificirano ekološki (nosi Soil Association certifikat).

Zakaj potrebujete Yes Baby?

70 % parov izkusi težavo z vaginalno suhostjo, medtem ko skušajo zanositi, kar pomeni, da potrebujejo lubrikante – vendar pa običajni lubrikanti pokončajo spermije!
Yes Baby je formuliran tako, da ustvari optimalno okolje za spermije.

Kako Yes Baby deluje?

 • Yes spermi prijazen lubrikant se uporablja med plodnimi dnevi, saj zvišuje pH za spermo.
 • Yes nožnici prijazen lubrikant se uporablja po plodnih dnevih, da zniža pH, kar vzpostavi vaginalno zdravje in ščiti pred infekcijami.

Kaj se nahaja v Yes Baby embalaži?

 • 7 spermi prijaznih lubrikantov v aplikatorju;
 • 3 nožnici prijazni lubrikanti v aplikatorju;
 • 5 testnih trakov za ugotavljanje ovulacije in navodila za uporabo.
yes_baby

Kaj uporabniki in strokovnjaki pravijo o Yes Baby sistemu?

“Z možem sva se 9 mesecev trudila zanositi, dokler nisva izvedela za Yes Baby. Ko sva ga prvič preizkušala, sem zanosila. Ja, delovalo je! Vsem, ki jih poznam, predvsem tistim, ki se trudijo zanositi, sem priporočala ta izdelek. Zahvaljujoč Yes Baby sistemu sem zdaj noseča 5 mesecev in pol in YES, DEČEK je!!!” Jessica, zadovoljna stranka, oktober 2010

“Yes Baby je edinstven, patentiran dvojni sistem, ki ustvari optimalno okolje za spermo, nato pa po ovulaciji vzpostavi vaginalno okolje nazaj na tipičen pH. Kot edini certificirano ekološki izdelek te vrste na svetu ponuja ‘garantirano čistost’. Poleg lubrikanta, ki izboljša spolni odnos ko skušate zanositi, ne da bi pri tem škodovali spermi ali svoje telo spremenili v odlagališče kemičnih odpadkov, v paketu prejmete še ovulacijske testne trakove, ki vam pomagajo določiti najbolj plodne dneve v ženskem ciklu. Ameriško združenje za plodnost (American Fertility Association) je Yes Baby označilo za najboljši spočetju prijazen produkt leta 2010. Pamela Madsen, strokovnjakinja za plodnost, www.thefertilityadvocate.com

Kako se Yes Baby razlikuje od drugih tovrstnih izdelkov?

 

 Yes Baby Plodnosti prijazni lubrikanti (Pre-Seed, Conceive Plus, Zestica)
Dvojni paket spočetju prijaznih lubrikantov. Holistični pogled na upravljanje vaginalnega pHja. Enojni paket z lubrikanti, ki imajo visok pH in so spermi prijazni. Ne ozira se na vaginalni pH.
Zagotovljeno čist in naraven – ima certificirano ekološki status in Soil Association certifikat. Ni garancije za čistost in naravnost. Vsebuje sintetične kemikalije in Methylparaben kot konzervans.
Upošteva vaginalno zdravje in podaljšuje življenjsko dobo spermijev. Vsebuje ovulacijske trakove. Upošteva le podaljšanje življenjske dobe spermijev, ni redukcije pHja, zato obstaja tveganje za vaginalne infekcije.

Yes Baby lahko kupite:

 • v spletni trgovini www.bbnatura.si
 • v fizični poslovalnici – Otok BB NATURA, nakupovalni center Supernova, Ljubljana-Rudnik, Jurčkova 223.
 • za vse dodatne informacije in telefonska naročila smo dosegljivi na GSM: 064 125 608

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj