To vodi do tega, da vedno znova preverjate svoj telefon. Nenehno se sprašujete, kaj storiti, kaj napisati itd. Tukaj je nekaj besedilnih sporočil, ki mu jih lahko pošljete, še posebej, če menite, da vas ignorira.

Hej, tukaj sem, če se želiš pogovoriti

Obstajajo primeri, ko se vam zdi, da vas fant ignorira, v resnici pa se zavedate, da je le imel veliko dela in slabih dni. Preden domnevate najslabše, je najbolje, da ga najprej vprašate in mu sporočite, da ste tam zanj, če se želi pogovarjati in da ne boste sodili. Pomirjujoče sporočilo bi moralo biti vaš prvi korak.

Ali si v redu? Skrbi me

To besedilno sporočilo včasih razbije najtrše kamne, ker je to vse, kar želijo, da jim nekdo reče. V patriarhalni družbi so bili moški pogojeni, da ne kažejo svoje šibkosti ali izražajo svojih strahov in skrbi. Toda v sporočilih so danes ljudje postali nekoliko bolj izraziti. Zato poskusite najprej poslati to sporočilo.

Torej to se je zgodilo …

Če se že nekaj časa ni pogovarjal z vami in tudi vi ne z njim, če domnevate, da je vaše zaposleno življenje prevzelo, prebijte led in mu pošljite kakršno koli zabavno novico ali informacijo, ki jo imate zanj. Zagotovo boste presenečeni nad hitrim odzivom.

Žal mi je

Opravičilo vas nikoli ne poniža. Če se ne odzove na vaše sporočilo, preprosto recite, da vam je žal, če ste rekli kaj narobe, in nato vprašajte, ali je pripravljen govoriti. Ta dialog pride v poštev, če ste naredili nekaj narobe ali veste, kaj ste nazadnje rekli ali napisali ter morda prizadeli njegove občutke.  Če niste naredili nič narobe, to pomeni le, da vas ni vreden.

PREBERITE TUDI: 5 napak, ki jih počnemo uporabniki mobilnih telefonov

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj