Številka 11 je v numerologiji znano kot glavno število. Datum 11. 11. je torej že sam po sebi močan dan, letos pa bodo energije okrepljene, saj je tudi numerološko število leta številka 11 (2 + 0 + 1 + 8 = 11). Skupaj na ta datum torej dobimo kar 6 enic, kar pomeni izjemno močne vibracije.

PREBERITE TUDI: Fenomen in pomen številke 11:11


Številka 11 je močna številka

Številka 11 v numerologiji pomeni prebujenje, rast in povezavo z duhovnim svetom. To je število edinstvenega ustvarjanja, verodostojnega izražanja in hitrega manifestiranja. Prebudili bomo svojo ustvarjalnost in žensko energijo v nas. V nas se bodo prebujali novi potenciali in usmerjeni bomo na pravo pot (končno). Odprli bomo svoje srce in se prenehali bati. To je popoln trenutek za manifestacijo in meditacijo. Pomislite na svoje cilje in želje in se povezujte s svojimi vodniki. To je tudi odličen čas za takšno in drugačno čiščenje.

Odličen čas za manifestacijo

Če pogledamo obliko številke 11, vidimo dva stebra, prehod, ki odpira neposredni portal med božanskim navdihom in uresničeno manifestacijo. Če to potrojimo, dobimo širok portal, ki tvori najmočnejši manifestacijski prehod desetletja. Pričakujte hitro širitev vaše osebne moči in možnosti obilja! Pričakujte torej velike priložnosti, a s tem tudi večje izzive in odgovornosti.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj