Za poroko si lahko privoščite močnejši ali pa nežnejši makeup, pomembno je le, da poudari vašo osebnost in da se z njim počutite lepe.

Za podlago sem uporabila mineralni puder BellaPierre, katerega tekstura je lahka in še posebej primerna za vroče poletne mesece. Zlahka prekrije vse nepravilnosti na koži, kožo matira in ji da spočit videz skozi cel dan, hkrati pa ne ustvari videza maske temveč naravnega makeupa. Za daljšo obstojnost in boljši oprijem senčil sem na veke pred nanosom senčil nanesila podlago Makeup Base  BellaPierre.

Potrebovali boste naslednje čopiče:

bellapierre_copici_pl

porocno_licenje_1

porocno_licenje_2

V notranji kotiček zgornje veke, tik pod obrvi in v notranji kotiček spodnje veke, nanestite barvni pigment v odtenku bele barve (BellaPierre – Snow Flake). Pri tem uporabite čopič BellaPierre.

porocno_licenje_3

Nato na premični del zgornje veke ter na sredino spodnje veke, nanesite barvni pigment v odtenku nežno roza barve (BellaPierre – Bubble Gum). Pri tem lahko uporabite isti čopič BellaPierre kot prej.

porocno_licenje_4

13 KOMENTARJI

  1. enkrat bi morali nanizati članke z naslovom: Nepopolno ličenje in v njih jasno prikazati napake, ki jih najpogosteje delamo. Od sfaljenih odtenkov, nenatančnosti, do zgrešenih potez s čopičem ipd.

    Mislim da bi se iz njih veliko naučili vsi neuki, med njimi tudi jaz 😛 🙂

  2. Jaz se zato, da se da še več takšnih člankov, kjer so poslikani in razloženi vsi postopki ličenja. Da dobimo nekaj idej.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj