42-letna Middleton je bila v ponedeljek odpuščena iz bolnišnice, potem ko je skoraj dva tedna okrevala po “načrtovani” operaciji trebuha – vendar pa je njeni trije otroci med njenim okrevanjem na kliniki niso niti enkrat obiskali.

Vir je razkril, da desetletni princ George, osemletna princesa Charlotte in petletni princ Louis niso obiskali svoje matere, ker je par želel poskrbeti, da njihova “rutina ne bo motena”. Middleton in princ William sta se menda odločila, da je najbolje “zaščititi” svoje otroke, “da ne bi bili zaskrbljeni”.

Kljub temu, da Middleton niso videli v živo, je v torek nekdo od notranjih virov povedal, da naj bi se kraljevi otroci v času njene odsotnosti s svojo mamo pogovarjali prek FaceTima.

Zapisali so tudi, da je Middleton “navdušena”, da se je vrnila v Adelaide Cottage s svojimi otroki in možem, ki naj bi se “začasno umaknil od svojih kraljevih dolžnosti, da bi skrbel za svojo ženo”, poročajo.

Vendar o posegu Kate Middleton, o katerem palača še ni razkrila veliko podrobnosti, niso bili v negotovosti le najmlajši – viri poročajo, da niti Middletonini najbližji pomočniki niso vedeli, kaj točno je bilo narobe, saj sta valižanska princ in princesa želela zaščititi njeno zasebnost.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, da je operacija Kate Middleton zavita v tako skrivnost

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj