Nagradna igra ob prenovi Planeta Lepote se nadaljuje. Očitno smo zvezdice res dobro skrili, saj je vse zvezdice zaenkrat našlo le pet uporabnikov, imamo pa kar nekaj uporabnikov, ki so našli že štiri zvezdice in jim torej manjka le še ena sama. Poleg tega pa jih je tudi čedalje več udeležnih v nagradni igri!

S prenovo vam Planet Lepote ponuja prenovljene Bloge, seznam kozmetičnih sestavin, čvekalnico, zanimive kvize, razširjene in ažurne vsebine ter možnost, da si ustvarite svojo osebno stran in se tako predstavite svetovnemu spletu. Ste se že seznanili z vsemi novostmi?

Ali ste vedeli, da vam prenovljeni Planet Lepote ponuja tudi možnost komentiranja člankov?

Čestitamo vam za vse najdene zvezdice ter vam hkrati želimo, da najdete čim več novih!

289 KOMENTARJI

 1. Meni gre zbiranje strašno počasi, tudi zato, ker sem te dni zelo malo pred računalnikom, a vseeno hvala za nov namig, morda mi jih bo pa uspelo vse najti.

 2. hmm…Jaz nekako razumem namig sicer(i think)…Vendar sm to že naredila parkrat prej pa nisem dobila nobene zvezdice…Bom še probala.

 3. Jah, jaz tudi kar obupam za kakšen dan…pol me pa spet prime trma in preklikam še biljontič ves portal 🙂 aja, pa ne najdem nič haha 🙂 no, dobro, tri imam do zdaj.

 4. ok sej ne da ne razumeme zakaj se prazni okenčki pojavljajo ampak ok…..drugač pa tej namigi res niso nevem kaj….dlje od dveh * ne pridem

 5. OT: Zdaj sem ga pa pogruntala. Prazen komentar vrže vsakič, ko se zmotiš pa hočeš komentirati neprijavljen. Vsaj meni je tako naredilo. Poleg tega pa kopira komentarje z dnevnika nakupov – hi hi 🙂

  No, nove zvezdice seveda nobene…

 6. spet dva prazna komentarja, pa takrat nisem bila niti blizu te strani…. sem pa takrat napisala dva komantarja v blog… ma čudni so ti prazni komentarji.

  Glede zvezdic, nič novega ;(

 7. Te zvezdice so še bolj skisane od mene – na štirih različnih mestih sem dobila četrto zvezdico! kako je to mogoče ne vem….lahko bi se pa že enkrat pokazala ta peta!

 8. Jaz teh zvezdic sploh ne razumem, ker se mi pojavljajo kr tako, skrivnostno, brez opozorila, vsakič, ko se prijavim, imam eno več, pa sploh ne vem, kako sem jo dobila. Tako da mi namigi ne pomagajo kaj dosti 🙂

 9. Zakaj je vrgl tok mojih praznih komentarjev, če pa nism nč kliknla, le brala sm komentarje :S

  Drugače pa hvala za namig, men je pomagal…:)

 10. hvala za namigec:)ampak se vedno mam le 2 zvezdici:(sm bl pr tapocasnih nazalost:)ker sem itak stalno samo na forumu…kozmeticne sestavine mi pa ne delajo:)

 11. Nevem zakaj mi je napisalo hvala za komentar pa še napisala ga nisem. 🙂

  OK zdej pa k stvari – 2 zvezdici sem našla, vendar pa mislim da jih bom morala iskati v jasnem večeru, da bom našla še tri 🙂

  Hvala planetu za namige!

 12. Hm, zakaj pa so prazni komentarji? No, hotela sem reči, da sem v pol ure našla tri zvezdice, za ostale se mi pa še sanja ne, kje bi bile.

 13. jooooj samo še ena zvezdicaaaa !!! kjeeeeee siiiii!!! vse štiri sem našla s pomočjo namigov… hmmm zaj je pa problem ko ne vem kateri namig je za peto zvezdico 😀

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj