Super model in voditeljica Tyra Banks danes pričenja z novo sezono svojega pogovornega šova The Tyra Show, ki se letos seli na novo televizijsko postajo CW. Ta že predvaja Tyrin resničnostni šov Ameriški top model, katerega nova sezona se pričenja jutri, zdaj pa bo Tyra vladala tudi dnevnemu programu s pogovornim šovom. V današnjem premiernem delu sezone pogovornega šova bo Tyra pokazala svoje prave lase in se na odru prepustila rokam svojega frizerja. S tem želi povečati samozavest žensk in samopodobo žensk, ki so nezadovoljne s svojimi naravnimi lasmi, kar je velik problem predvsem pri temnopoltih američankah.

­

Tyra Banks


Vendar pa to še ni vse. Danes izzide tudi popolnoma nova spletna revija Tyra: Beauty Inside & Out. Tyri so že mnogokrat ponudili, da bi izdajala svojo revijo, vendar se je zaradi finančne krize in vedno večje popularnosti spletnih publikacij odločila za spletno revijo. Ta se bo osredotočala na lepoto, modo, zdravo življenje in razmerja, popestrili pa jo bodo tudi video posnetki in pogledi v ozadje snemanja Ameriškega top modela in šova The Tyra Show. Spletna revija bo na medmrežju danek okrog polnoči po našem času.

2 KOMENTARJI

  1. Ali je zelena naravna brava njenih oči? Mi deluje malo nelogično, ker je le temnopolta, samo potem mora pa očitni konstanto nositi barvne leče….??

  2. Fashion model directory pravi da so njene oči zelen. Verjetno pa mislijo temno zelene, oz. rjavo zelene. Tole na sliki je pa zgolj 10 ur fotoshopa ;=) .

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj