Mala Lina je ena izmed prezgodaj rojenih dvojčkov, ki ji je uspelo preživeti. A še vedno se bori za življenje in da bi ji uspelo, potrebuje vašo pomoč.

Lina je bila rojena veliko prezgodaj, v 24. tednu nosečnosti kot ena izmed dvojčic. Njena sestrica je umrla 13 dni po porodu in Lina ni izgubila le sestrice, temveč se bojuje tudi z zelo hudimi zdravstvenimi težavami.

Življenje ji ni prizaneslo, saj ima nešteto diagnoz in zdravstvenih problemov. 24 ur na dan je v vseh pogledih odvisna od nege svojih staršev. Slovenska stroka ji ne more pomagati oz. so nekako dvignili roke nad njenim primerom – a starša se ne vdata.

Starša malo lino seveda obožujeta in tega ne želita sprejeti – in jima tudi ni treba. Za Lino namreč obstaja rešitev v tujini. Tuji strokovnjaki ji lahko pomagajo, kot so že nešteto otrokom, ki jim slovenski niso znali.

Po veliko raziskovanja sta dobila upanje, saj obstaja zdravljenje, ki je pomagalo že mnogim. Gre za terapijo z matičnimi celicami v kombinaciji s hiperbarično kisikovo terapijo. Ta je pomagala že veliko otrokom s problemi, kakršne ima Lina, ki so po terapiji lahko končno zaživeli samostojno in sproščeno življenje, kakršnega si zasluži vsak otrok.

Pomagali ste že Krisu – pomagajte še Lini! Nakažete ji lahko TUKAJ. Vsak evro je dobrodošel.

PREBERITE TUDI: Mama samohranilka dvojčkov s posebnimi potrebami: “Če je uspelo Krisu, lahko tudi nam!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj