Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki četudi v določenem obdobju ni najbolj aktualna, je vedno ‘in’ oz. v njej nikoli nismo videti čudni ali kot da smo pobegnili iz kakega drugega obdobja.

Med tovrstne kose, ki so vedno ‘in’, ker so brezčasna klasika, sodijo bluze, srajce, klasičen kroj hlač, ozko krilo, trenč plašč oz. trenčkot, klasični salonarji z visoko, tanko peto, balerinke, puli ovratniki in polo ovratniki. In ravno ti slednji postajajo sedaj tudi modni trend.

To dokazujejo tudi modne hiše, saj smo jih v zadnjem obdobju lahko opazili pri večini znamk ulične mode, med drugim Mango, Zara, Madewell, Everlane, Club Monaco, J. Crew, Reformation in drugimi. Polo ovratniki pa niso le na puloverjih in majicah, temveč tudi oblekah. Nekateri imajo en gumb, drugi dva, tretji po tri.

Zara
Zara
Reformation
Lou Lou
Mango
Mango
Everlane

Kako to, da so postali modni?

Ker smo v obdobju, ko večini ustrezajo kar se da udobna oblačila, a hkrati je treba biti urejen za v službo; pa tudi sami doma se bolje počutimo, če nismo ravno v razvlečenih cunjah.

Kako kombinirati?

Preprosto: gredo na vse. Skinny jeans ali zadnji dve leti tako zelo moden raven kroj; kot tudi kroj na zvonec; hlače vseh modelov in dolžin, pa tudi krila. Če ga boste kombinirali na ozko krilo ali krilo kroja A, boste presenečeni, kako lep vintage videz boste lahko dosegli.

PREBERITE TUDI: Mokasini, najbolj modna, uglajena in udobna obutev jeseni in zime 2020/21

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj