Naznanja začetek novega cikla

Polna Luna v Dvojčku, ki bo v soboto, 18. decembra, bo postavljena nasproti Sonca v Strelcu. Polarnost Dvojčka-Strelec je mentalna os, kjer Dvojček predstavlja ‘spodnji um’, Strelec pa ‘višji um’. Polna Luna v Dvojčku nas spodbuja, da razmišljamo logično, Strelec pa nas prepričuje, naj razmišljamo širše. Strelec simbolizira iskanje globljega pomena in idej, ki se širijo tukaj in zdaj.

Dvojček se kar dobro počuti v svojem neposrednem okolju, medtem ko nas Strelec spodbuja, da gremo izven teh meja. Zanemarjanje kateregakoli pola osi se nam o zagotovo maščevalo. Idealno bo uravnoteženje obeh energij in to je tisto, v kar nas ta polna Luna vabi.

Tokratna polna Luna bo polna komunikacije, odnosov in občutka za avanturo. Nekaj se gradi znotraj nas in sedaj je čas, ko ta energija kozmosa zahteva, da jo spustimo na plano. Tekom naslednjih dveh tednov bomo odkrili, kaj to pomeni za nas, a zaenkrat ne moremo zadrževati svojih občutkov – moramo jih izraziti.

Polna Luna je obdobje vrhuncev in obljub izpolnitev tistega, kar se je začelo na Mlaj. To je čustven čas – čas romantike, plodnosti in odnosov. Ko je Luna polna in svetla na nebu, se v našem življenju pojavi simbolična »osvetlitev«. Vendar so ti občutki in razodetja čustveni, saj dobimo občutek, da čustva izbruhnejo v našo zavest. Čas je, da se izrazimo in izpustimo stvari iz naših sistemov. Seveda je dobro, da smo pri tem previdni, saj vemo, da to, kar prihaja iz nas, še ni pretirano racionalno.

Ta polna Luna je povezana z Neptunom in tesno v harmoniji z Jupitrom, kar kaže, da so naši ideali močno stimulirani. Posebej močan vpliv bo imela na znake Dvojčka, Devica, Strelec, Ribi in na kardinalne znake Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog.

Prisilila nas bo tudi, da reflektiramo leto 2021

Ker je to zadnja polna Luna letos in izjemno ekspanzivna, se bomo z njo začeli tudi poslavljati od leta 2021. okrepljena je z vplivom Jupitra, zato bo res namenjena refleksiji in načrtovanju. Ste pripravljeni, da se zaženete v 2022 s to energijo?

Ta Luna je tri dni pred najkrajšim dnevom in najdaljšo nočjo, zato nas opominja, da se počasi že začnemo veseliti ponovnega daljšanja dneva in pomladi. Dnevi se bodo ponovno začeli počasi daljšati, kar nam sporoča, da se začnemo pripravljati na prihod nove sezone. Zato je čas, da premislimo, česa smo se letos naučili, naredimo povzetke ter jih integriramo v načrte in cilje za prihodnje leto. In ta polna Luna prinaša ravno to energijo.

Polne Lune so namenjene iskanju ravnovesja, pogosto med dvema nasprotujočima si poloma, pritiskoma ali okoliščinama. Kajti le preko ravnovesja lahko dosežemo sočutje do sebe in drugih. Tokratna polna Luna nas še posebej poziva, da najdemo ravnovesje med logiko in intuicijo; osebno in kolektivno resnico ter učenjem in znanjem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj