Sonce in Merkur sta v škorpijonu, Luna pa se zadržuje v znamenju bika, kar pomeni, da je njen vpliv tudi tokrat zelo močan.

PREBERITE TUDI: Pomen polne lune!

Tokrat se bo Lunin vpliv kazal predvsem v znamenju obilja, zato se denarnim zadevam ne bomo mogli izogniti. Zdaj ni najboljši čas za prodajo ali pridobivanje denarja, saj naš trud ne bo dosegel rezultatov, medtem ko je to po drugi strani dober čas za nakupe, saj bomo vsako odločitev tehtno premislili. Narava bika je trmasta – še bolj kot običajno boste branili svoja mnenja, zato se pogovori kaj hitro lahko prevesijo v prepire, zato bodite previdni. Danes ni dan, ko bi razlagali svoje načrte drugim, saj nikakor ne boste dojemljivi za nasvete ali nove ideje. Trmasto in močno boste namreč branili sebe, svoje stvari in cilje.

Danes nas bo privlačilo vse, kar je lepo, okusno in estetsko; narava, dobra hrana in druge lepote, ki zadovoljijo naše potrebe. Danes ni primeren dan za hujšanje. Izjemno dober dan bo danes za tiste, ki imajo delovno soboto, saj bodo natančni, vestni in hitri, če bodo le imeli svoj mir.

Če le lahko, si vzemite danes dan zase, za bližnje, za uživanje v naravi in samozdravljenje. Energije narave bodo močne, zato jih izkoristite. Da bi aktivirali obilje, morate biti odprti za nove energije in delovati skladno s samim sabo in naravo, pri tem pa nas naša trmasta narava, ki bo zdaj v ospredju ne sme zavesti; stvari se moramo lotiti umirjeno, skrbno, vestno in natančno.

PREBERITE TUDI: Horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj