… v zadnjem mesecu in prihod v novo energijo novega leta, ki je pred nami. Decembrska polna luna poteka 29. decembra v materinem, občutljivem znamenju raka, ki poudarja naše občutke. Vsi bodo začutili zdravilne vibracije te lunacije, toda zodiakalna znamenja, ki jih bo najbolj prizadela polna luna, čakajo še bolj intenzivne izkušnje kot večino.

Tudi najbolj skalnate ceste so pod decembrsko polno luno tlakovane z zlatom, saj njeno nežno energijo ne ogroža noben večji planet. Vendar bi lahko manjši prepir med ljubezenskim planetom Venero in iluzijskim Neptunom pri nekaterih od nas povzročil napetost in zmedo v odnosih.

Rak

To je druga letošnja polna luna v vašem znamenju, rak, zaradi česar je še posebej močan čas za razmislek o tem, kje ste in kako ste se znašli skozi leto 2020. Pomembno je, da proslavite osebo, v katero ste zrastli. S tako veliko lunino energijo, ki gradi vaš občutek identitete, je ta polna luna pravi čas, da vzpostavite ravnovesje med tem, da ste zraven drugih, hkrati pa sebe postavljate na prvo mesto.

Škorpijon

Ta močna lunacija vas izziva, da razširite svoja čustvena obzorja in prilagodite svoj odnos do sveta okoli sebe, škorpijon. Po naravi ste zaščitni pred svojimi občutki in odporni na ranljivost, vendar se morda počutite navdihnjeni, da stopite izven območja udobja. To je idealen čas za vzpostavitev povezave z ljudmi, ki vam lahko ponudijo novo perspektivo.

Ribi

Kot eno izmed energijsko najbolj občutljivih znakov zodiaka je letošnja intenzivnost verjetno močno odtehtala vašo dušo, ribe. Ta zdravilna polna luna vam daje priložnost, da vso žalost, strah in razočaranje usmerite v nekaj lepega. Če sprostite kopičenje svojih čustev na zdrav in prisrčen način, lahko oživite svoja ustvarjalna prizadevanja.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj