S svojo žarečo svetlobo, ki pritegne vso pozornost na nočnem nebu, je težko ne opaziti polne lune, še posebej, ker se nagiba k dvigu energije in spodbujanju divjine v svetu okoli vas. Polna luna je neverjetno močan trenutek, ki ga je mogoče razložiti z astrologijo. Pravzaprav bo duhovni pomen polne lune septembra 2021 v Ribah razkril, kako mističen je lahko ta lunin dogodek.

Razen dejstva, da so polne lune navdihujoče in lepe, lahko prinesejo tudi toliko sprememb. Takrat sonce – vladar vašega zunanjega jaza – ustvari opozicijo z luno – vladarico vašega notranjega jaza – zaradi česar se vaše podzavestne misli in občutki razlijejo v vašo resničnost. Polna luna se nagiba k temu, da sproži razodetja o vašem življenju, vaši preteklosti in vaši prihodnosti. Ko si sonce in luna upata, da se bosta soočila z resničnostjo, se pri tem razkrijejo vaše skrivnosti. Da bi bile stvari še lepše, vsaka polna luna nosi svojo osebnost in znamko energije. Prihajajoča polna luna, ki bo 21. septembra, bo prinesla še več duhovne energije.

Polna luna v ribah

Ko se dogaja v intuitivnih, sočutnih in umetniških ribah, ima ta polna luna moč, da resnično zadene dom (in ja, lahko je tudi neverjetno čustveno doživetje). Ribe so horoskopski znak, ki razpade meje, ki vas ločujejo od drugih, in vas spodbuja, da spustite stražo in sprostite svoj ego. V tem ranljivem stanju lahko stvari čutite globlje, kar povzroči zvišanje ravni občutljivosti in empatije. Ta polna luna vam lahko pomaga čutiti, kaj čuti nekdo drug, in vam pomaga postati bolj ljubeča in intuitivna oseba.

Ta polna luna bi lahko povzročila tudi občutek, da se nekaj končuje. Konec koncev, ribi sta 12. nebesno znamenje, kar je zadnji znak zodiaka. To je eden od razlogov, zakaj sta ribi močno povezani s starostjo in duhovnim področjem. Ko narašča polna luna v ribah, se lahko počutite, kot da ste prisiljeni nekaj sprostiti in sprejeti nenehno oseko in plimovanje. Prav tako bi se lahko počutili, kot da se dotikate višje sile in se povezujete z nečim izven tega sveta. Vsaj pričakujete lahko, da bodo vaše sanje v dneh pred to polno luno in stran od nje veliko bolj žive kot običajno.

Na lažji način vas lahko čustveno doživetje te polne lune spomni, da ste živi. Lahko bi vas spomnilo, da vaše srce bije, si želi in kar je najpomembneje, čuti. Polna luna v ribah bo vse dala v romantičen in barvit sijaj, zaradi česar bo vse videti še bolj živo kot običajno. Umetnost in ustvarjalnost sta vedno povezani z energijo rib, saj je to eden najbolj domiselnih znakov zodiaka. Ko bo polna luna, pustite, da vašo domišljijo popelje na čudovite kraje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 20. do 26. september 2021

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj