Tokratni polni luni se reče tudi modra luna, čeprav v resnici ni nikoli modra. Modra luna je izraz za polno luno, kadar sta dve polni luni v enem mesecu, prav tako pa je izraz modra luna za luno, ki je tretja po vrsti od štirih med solsticijem in enakonočjem.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

Prvotni prebivalci Amerike so majski polni luni nadeli ime rožnata luna, verjetno zato, ker v maju cvetijo rože.Ta polna luna bo v škorpijonu, le-ta pa vlada smrti, misterioznosti in globinam duše. Začeli se bodo očiščevalni procesi, saj bomo odvrgli vsa bremena in se morda končno pokazali v pravi luči. Čas je, da odvržemo vse; bremena in maske, pod katerimi se skrivamo ter stvari, ki jih ne potrebujemo več. Čutili bomo pravo olajšanje in osvoboditev.

Čas polne lune je običajno čas, ko se sprožijo očiščevalni procesi, s škorpijonovo energijo pa bo vse potekalo še bolj intenzivno. Občutek bomo imeli, kot da bomo končno sprostili tisto, kar nas je blokiralo. Energije okoli polne lune bodo sila težke, a nato bomo čutili super olajšanje.

V času polne lune se izrazijo ali razrešijo težave, s katerimi smo se ukvarjali dva tedna prej, v času mlade lune. Tokrat je bila v tem času luna v biku, ki je nasproten znak škorpijona in zaradi česar smo se ukvarjali s svojim odnosom do denarja in lastnine.

Škorpijon nas prosi, da opustimo nadzor, da se soočimo z našimi največjimi strahovi, da jih lahko presežemo in nato izkusimo večjo osebno moč.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj