Počutimo se, kot da nas gleda stari prijatelj, ki te spomni na vso lepoto tega življenja, ki nikoli ne bo nehala obstajati. Tudi ko gre vse narobe, lahko vedno računate na čarobnosti polne lune še posebej, kadar gre za super luno – takšna kot je bila februarska. Luna lahko negativno vpliva na čustvovanje in doživljanje okolice, lahko pa prinese tudi razodetja in zaslužene nagrade, kot se je zgodilo tokrat, še posebej za naslednje znake zodiaka.

Oven (21. marec – 19. april)

Ovni so tokrat pod vplivom polne lune spustili vse zavore in se končno naučili zabavati. Končno so dojeli, da je življenje veliko igrišče in sprejeli dejstvo, da morajo uživati. Polna luna jih je vzpodbudila, da oživijo notranjega umetnika in se zaljubijo v svet, ki jih obdaja.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Za leve je sedaj čas, da odkrijejo zaupanje v svet. Čas, da se soočijo z vsemi preprekami in zrastejo v tisto, kar so si vedno želeli. Polna luna jim je prinesla novo mero samozavesti, ki jim bo koristila na poti do cilja, ki se jim je vedno zdel tako oddaljen.

Strelec (22. november – 21. december)

Strelci bodo videli svet v popolnoma novi luči. Če se jim je do sedaj svet zdel temačen in depresiven, bodo po februarski luni videli veliko več pozitivnega. Naučili se bodo uživati in ceniti majhne stvari, majhne trenutke in končno našli tisto srečo, po kateri so tako dolgo hrepeneli. Za strelca je to čisto nov začetek, ki ga bo znal izkoristiti sebi v prid.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj